Ακραία Ερωτικά Φαινόμενα!

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 24, 2016

Έρχεται λάβα στις καρδιές, το ξέρεις; Αυτό που θα ζήσεις, και μπορεί και να μην το περιμένεις κιόλας, δεν έχει το προηγούμενό του! Αυτή η εποχή, δεν είναι φτιαγμένη για τίποτε άλλο, εκτός από τον τρελό και αποφασισμένο έρωτα. Υπάρχουν καινούριες γνωριμίες που θα ανατρέψουν τελείως τις ζωές των ερωτευμένων, και τρελές συμπτώσεις, που θα φέρουν κοντά ανθρώπους που δεν το είχαν τον νου τους καν να ερωτευτούν! Ας δούμε, τι θα γίνει και ποια ζώδια πέφτουν στην γλυκιά παγίδα του έρωτα, του πάθους και της λατρείας! Και μάλιστα, με συνδυασμούς που κανονικά δεν γίνονται! Και όμως, θα γίνουν και θα είναι και πάρα πολύ δυνατοί και πιστοί!
Ζυγός με Αιγόκερω!
Ο Αιγόκερως να ανεχθεί τα καπρίτσια, τα νάζια και το φλερτ του Ζυγού; Αδύνατον, έλεγε μέχρι χτες! Κάτι η Αφροδίτη τους, κάτι ο Ερμής τους, έρχονται και λατρεύονται και δεν το καταλαβαίνουν! Και ο Ζυγός από την άλλη, δεν θέλει να τον πάθει αυτόν τον έρωτα, αλλά είναι το γραφτό του και τοπεπρωμένο του και δεν μπορει να κάνει αλλιώς! Τουλάχιστον, παρά τις μεγάλες διαφορές τους, έχουν να κάνουν έναν τόσο παθιασμένο έρωτα, που επιτέλους ο Ζυγός θα καταλάβει ότι δεν είναι ανάγκη να πηγαίνει εδώ κι εκεί για να βρει αυτό που θέλει, ένας Αιγόκερως αρκεί!
Λέων με Σκορπιό!
Ο πιο εγωιστικός έρωτας του ζωδιακού! Ο πιο παθιάρης, ο πιο ζηλιάρης, ο πιο σκοτεινός και ο πιο καυτός, ταυτόχρονα! Η σχέση του λέοντα με τον Σκορπιό, είναι από αυτές που θα γίνουν απόλυτα εκρηκτικές, με τον Ήλιο στον Σκορπιό να πυροδοτεί αλυσιδωτές ερωτικές εκρήξεις μεταξύ τους. Θα νιώσουν το πάθος να γίνεται πολύ πιεστικό, και θα ξεσπάσουν με το σεξ! Ωραία σχέση, με μεγάλη και σοβαρή προοπτική, παρά τον εκρηκτικό και λίγο δύσκολο χαρακτήρα και των δύο ζωδίων. Ο καρμικός Σκορπιός θα δώσει το είναι του για το λιοντάρι, και οι δυο τους θα ζήσουν το ακραίο πάθος!
Κριός με Καρκίνο!
Όχι, δεν το θέλει ο Κριός να δεσμευτεί! Και μάλιστα, με τον παραπονιάρη και γλυκό και ερωτιάρη, αλλά πολύ συναισθηματικό Καρκίνο! Δεν θέλει α πάθει τέτοια ζημιά, να περνάει ερωτική ανάκριση, πόσο αγαπάει τον καρκίνο και γιατί! Αλλά, ο Άρης, τους αναγκάζει να έρθουν απίστευτα κοντά! Πιο κοντά δεν γίνεται. και θα είναι η σχέση τους γεμάτη γλύκα, αλλά και πολύ σεξ, με τον καρκίνο να μαθαίνει όλο το βασικό ένστικτο του Κριού, απ’ έξω και ανακατωτά! Θα γίνει ένας τρομερός συνδυασμός, με τον Κριό να κάνει ταχύρρυθμα μαθήματα πίστης και αφοσίωσης, για να κρατήσει τον λάγνο Καρκίνο!
Ταύρος με Υδροχόο!
Έρωτας με τρομερή ένταση! Ο ταύρος, δεν θέλει να ζήσει την ανασφάλεια ου ετοιμάζεται να του χαρίσει απλόχερα ο υδροχόος, με τις παράξενες αλλαγές στην ψυχολογία του. Αλλά, ο ανάδρομοςΕρμής, που τον μοιράζονται και οι δύο, θέλει να νιώσει λίγο την ένταση που θα του προσφέρει ο Ουρανός, ανάδρομος και αυτός! Ο έρωτας αυτός, δεν είναι γραμμένος στα κιτάπια. Είναι όμως γραμμένος με πύρινη σφραγίδα στη μοίρα αυτών των δύο πολύ παθιασμένων ζωδίων, που έχουν να μοιραστούν πολλά, και κυρίως την απέραντη γλύκα του σεξ! Α ναι, και με λίγη τηλεπάθεια, δώρο από τον Ερμή!
Ιχθείς και Δίδυμοι!
Τα δύο διπλά σε σχέση! Άντε να βρεις ποιος από τους δύο Ιχθείς, ο φωτεινός ή ο σκοτεινός, αγαπάει ποιον από τους Διδύμους, τον παιχνιδιάρη ή τον αυστηρό! Μεγάλο ερωτικό μπέρδεμα, τρελό και απόλυτα παθιασμένο. Ο Ιχθύς έχει να διδάξει πολλά καρμικά μαθήματα στον άμαθο Δίδυμο, που όμως θέλει τόσο πολύ να τα πάρει! Οι δυο τους ζουν ένα πάθος που έχει την σφραγίδα του παντοτινού έρωτα, ακόμα και αν κανονικά αυτό δεν προβλέπεται αστρολογικά . Και οι δύο είναι διανοητικά πολύ δυνατοί, και θα μοιράσουν μεταξύ τους μια γνώση που ξεπερνάει το σώμα, αν και από εκεί θα ξεκινήσει η ένωσή τους!
Παρθένος με Τοξότη!
Είναι ένα ζευγάρι, που σπάνια δημιουργείται, αλλά αν δημιουργηθεί, δεν χωρίζει ποτέ. Και αυτή είναι μια περίοδος που οι δυο τους, η Παρθένος και ο Τοξότης, έχουν να μοιραστούν πάρα πολλά. Προβλέπεται μάλιστα, να έχουν και μεταξύ τους διαφορά ηλικίας, με τον Τοξότη να είναι σημαντικά μεγαλύτερος από τον Παρθένο, πράγμα που ισχύει ακόμα και αν μιλάμε για γυναίκα Τοξότη με άντρα Παρθένο. Είναι μια σχέση που κάνει και τους δύο να φτάσουν στο βάθος της ψυχής τους και να ανακαλύψουν κρυμμένα μυστικά, που δεν τα έχουν πει ούτε στον εαυτό τους καλά – καλά. Θα ταλαιπωρηθούν λίγο από αποστάσεις, αλλά τελικά, θα είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια ever! 
Ακραία Ερωτικά Φαινόμενα!
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Ακραία Ερωτικά Φαινόμενα! | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet