Αποκλειστικό: Η Αλεξάνδρα Ούστα και ο Γιάννης Καρακατσάνης παντρεύτηκαν! Όλες οι λεπτομέρειες!

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 01, 2016

ousta people
Ύστερα από δύο χρόνια σχέσης, η Αλεξάνδρα Ούστα και ο Γιάννης Σαρακατσάνης ένωσαν τις ζωές τους. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Δημαρχείο της Καλλιθέας σήμερα το μεσημέρι κάτω από άκρα μυστικότητα, με μάρτυρες την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και τον κολλητό του Γιάννη, Γιώργο Σκέμπερη.
Ακολούθησε ανταλλαγή όρκων αγάπης και γαμήλιο πάρτι στο beach bar restaurant Reef, ενώ μεταξύ των καλεσμένων ήταν οι Κωνσταντίνος ΜαρκουλάκηςΒίκυ ΣταυροπούλουΦάνης Μουρατίδης και ο pr manager Νεκτάριος Σκαμνάκης.
Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από δύο χρόνια στη θεατρική παράσταση «Ντόλλυ η προξενήτρα», ενώ η πρόταση γάμου έγινε στα φετινά γενέθλια της Αλεξάνδρας.
«Γενικότερα δεν με ενδιέφερε ποτέ ο γάμος. Οι άνθρωποι όμως αλλάζουν, αλλάζουν η διάθεση και η σκέψη μας. Και τώρα ναι, υπάρχει ενδιαφέρον. Στα προσωπικά μου είμαι καλά και πάρα πολύ χαρούμενη» είχε εξομολογηθεί παλιότερα στην εφημερίδα Real Life η Αλεξάνδρα Ούστα.
Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε:
oustagamos 2gamos
Να ζήσετε!

Αποκλειστικό: Η Αλεξάνδρα Ούστα και ο Γιάννης Καρακατσάνης παντρεύτηκαν! Όλες οι λεπτομέρειες!
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Αποκλειστικό: Η Αλεξάνδρα Ούστα και ο Γιάννης Καρακατσάνης παντρεύτηκαν! Όλες οι λεπτομέρειες! | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet