Ο Αλέξανδρος Βέλιος έβαλε τέλος στη ζωή του: Το ηχητικό ντοκουμέντο με το ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε στο σπίτι του

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 05, 2016

velios
Πέθανε σε ηλικία 63 χρόνων ο Αλέξανδρος Βέλιος, ο οποίος συγκλόνισε πέρσι το Πανελλήνιο με την αποκάλυψη ότι θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του με τη διαδικασία της «υποβοηθούμενης αυτοκτονίας» σε κέντρο στη Ζυρίχη.
Τελικά, κατέφυγε στη λύση της «μη υποβοηθούμενης ευθανασίας», στο σπίτι του στο Γέρακα. Μάλιστα, λίγο πριν πεθάνει, διάβασε το ιδιόχειρο σημείωμά του και το κατέγραψε σε ηχητικό ντοκουμέντο.
Στη σελίδα του στο Facebook γράφεται: «Από το βράδυ της Κυριακής, ο Αλέξανδρος Βέλιος δεν θα είναι πια μαζί μας… Εγκατέλειψε γενναία τον κόσμο τούτο, καταφεύγοντας τελικά στη λύση της “μη υποβοηθούμενης ευθανασίας”, στο σπίτι του στο Γέρακα… Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016 στις 15:00 το απόγευμα στο Α΄ νεκροταφείο της Αθήνας και θα ψαλεί νεκρώσιμη ακολουθία στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων».

Δείτε το βίντεο:
«Η ευθανασία δεν γίνεται μόνο στο εξωτερικό. Δεν σκοπεύω ωστόσο να αφεθώ και να έρθει να με βρει ο θάνατος. Σκοπεύω να πάω να τον βρω εγώ. Αλλά αντιλαμβάνεστε ότι εδώ “στην Ελλάδα” είμαστε σε ένα ολισθηρό πεδίο, σε μια χώρα όπου όλα επιτρέπονται και όλα απαγορεύονται. Πλέον εγώ δεν έχω τα χρονικά περιθώρια να εκπληρώσω κάποια όνειρά μου και αυτό είναι το μόνο που με στενοχωρεί», παραδέχτηκε μεταξύ άλλων και φρόντισε να καταστήσει σαφές πως την συγκεκριμένη πράξη θα την κάνει μόνος του, κάνοντας λόγο για «ανώδυνους και αξιοπρεπείς τρόπους» είχε παραδεχτεί σε μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις του στη Freddo ο Αλέξανδρος Βέλιος.
Συλλυπητήρια.
Ο Αλέξανδρος Βέλιος έβαλε τέλος στη ζωή του: Το ηχητικό ντοκουμέντο με το ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε στο σπίτι του
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Ο Αλέξανδρος Βέλιος έβαλε τέλος στη ζωή του: Το ηχητικό ντοκουμέντο με το ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε στο σπίτι του | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet