Μίνα Αρναούτη: Το χυδαίο σεξουαλικό μήνυμα που της έστειλαν στο facebook και τα σχόλιά της

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 30, 2016

mina-arnaouti
Η Μίνα Αρναούτη δεν σταματά να δέχεται επιθέσεις μέσα από κάποια μηνύματα στα social media της. Έχει φροντίσει να ενημερώνει τον κόσμο και τους φίλους της, μέσα από το προφίλ της, για την κατάστασή της και την πορεία της υγείας της, όμως πολλοί είναι αυτοί που συνεχίζουν να εκφράζονται αρνητικά απέναντι στο πρόσωπό της.
Η 30χρονη που βρισκόταν στο μοιραίο τροχαίο του Παντελή Παντελίδη, όπως φαίνεται επιστρέφει σταδιακά σε κανονικούς ρυθμούς και πλέον ζει μόνιμα στη Μυτιλήνη, από όπου κατάγεται.
Χθες, λοιπόν, ανέβασε στη σελίδα της ένα screen shot από ένα ιδιαίτερα χυδαίο μήνυμα που έλαβε στο Facebook. Το συγκεκριμένο μήνυμα, που δέχθηκε από άγνωστο, της ζητούσε συμβουλές περί… προκαταρκτικών.
Η Μίνα αφού ανέβασε το screen shot με το σχόλιο, σβήνοντας το όνομα και την φωτογραφία του συγκεκριμένου ατόμου, έλαβε άφθονα σχόλια.
Σε μερικά από αυτά μάλιστα απάντησε, επιστρατεύοντας το χιούμορ της. Από τα πιο χαρακτηριστικά, ήταν το σχόλιό της: «Λέω να ανοίξω γραμμή.. τώρα που κάθομαι στο κρεβάτι… τόσοι θα με παίρνουν μόνο για να με βρίζουν».
Δείτε την ανάρτησή της και τα σχόλιά της που ακολουθούν.
Μίνα Αρναούτη: Το χυδαίο σεξουαλικό μήνυμα που της έστειλαν στο facebook και τα σχόλιά της
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Μίνα Αρναούτη: Το χυδαίο σεξουαλικό μήνυμα που της έστειλαν στο facebook και τα σχόλιά της | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet