Τέλος από τις άδειες ο Καλογρίτσας! H αναβολή για την α΄δόση που δεν έγινε δεκτή

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 26, 2016

kalogritsas
Τέλος όπως όλα δείχνουν στην υποψηφιότητα του Χρήστου Καλογρίτσα για αδειοδότηση καναλιού πανελλαδικής εμβέλειας, καθώς δεν κατάφερε να πληρώσει την α’ δόση.
Συγκεκριμένα, ο γιος του γνωστού εργολάβου, αιτήθηκε 48ωρη παράταση για την πληρωμή, η οποία όμως δεν έγινε δεκτή από τη ΓΓΕΕ.
Η ανακοίνωση της ΓΓΕΕ έχει ως εξής:
Εστάλη στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, σήμερα το πρωί αίτημα από την εταιρεία «Τ.Π.Κ. μ.α.ε. ΙΩΑΝΝΗΣ – ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ», με το οποίο ζητεί να χορηγηθεί προθεσμία 48 ωρών, προκειμένου να προβεί στην καταβολή της πρώτης δόσης επειδή, λόγοι που δεν σχετίζονται με δικές του επιλογές, εμποδίζουν την καταβολή της δόσης αυτή εντός της σήμερον.
Από τη Γενική Γραμματεία δόθηκε η παρακάτω απάντηση:
«Σύμφωνα με το όρο 8.4 της προκήρυξης η πρώτη δόση του τιμήματος καταβάλλεται εντός δεκαπέντε ημερών από την ανακήρυξή των οριστικών υπερθεματιστών. Ως εκ τούτου η ανωτέρω προθεσμία αποτελεί ρητό και απαράβατο όρο της προκήρυξης 1/2016 και δεν μπορεί να τροποποιηθεί». Συνεπώς το σχετικό αίτημα δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό.
Νωρίτερα στην ΕΡΤ ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος, είχε δηλώσει για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο: «Σε περίπτωση που κάποιος από τους προσωρινούς υπερθεματιστές δεν καταβάλει σήμερα τα χρήματα, θα χάσει και τα 3 εκατ., της εγγύησης και την άδεια».
Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί «βροχή» αποκαλύψεων για την υπόθεση Καλογρίτσα αρχικά με το προβληματικό πόθεν έσχες στο οποίο χρειάστηκε να «επιστρατευσεί» ένα δανεικο βοσκοτόπι προκειμένου να δικαιολογήσει το πού βρήκε τα χρήματα για την τηλεοπτική άδεια.
Τέλος από τις άδειες ο Καλογρίτσας! H αναβολή για την α΄δόση που δεν έγινε δεκτή
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Τέλος από τις άδειες ο Καλογρίτσας! H αναβολή για την α΄δόση που δεν έγινε δεκτή | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet