Ποια επαγγέλματα βρίσκουν πιο sexy οι γυναίκες και ποια οι άντρες

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 18, 2016

Ποια επαγγέλματα βρίσκουν πιο sexy οι γυναίκες και ποια οι άντρες

Μια φωτογραφία δεν είναι τελικά το μοναδικό κριτήριο που θα εξιτάρει έναν άλλο χρήστη να δει το προφίλ μας στα social media, όπως υποστηρίζει έρευνα που πραγματοποίησε η ιστοσελίδα γνωριμιών Tinder.

Αντιθέτως το επάγγελμα και μόνο είναι ικανό να προκαλέσει το ενδιαφέρον, καθώς υπάρχουν ορισμένα επαγγέλματα που λειτουργούν σαν μαγνήτης στο αντίθετο φύλο. 

Άνδρες με κύρος, δύναμη και οικονομική επιφάνεια φαίνεται πως προτιμούν οι γυναίκες. Από την άλλη, γυναίκες με ωραία εμφάνιση και «κλασικά θηλυκά» φαίνεται να αναζητούν διακαώς οι άντρες.

Από τη λίστα της συγκεκριμένης έρευνας, επίσης, δεν απουσιάζουν τα επαγγέλματα που ανταποκρίνονται στις ανδρικές φαντασιώσεις όπως η σέξι νοσοκόμα και η αθώα φοιτήτρια. Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα.

Οι γυναίκες προτιμούν: Πιλότους, Επιχειρηματίες, Πυροσβέστες, Γιατρούς, Δημοσιογράφους / ραδιοφωνικούς παραγωγούς, Δασκάλους, Μηχανικούς, Μοντέλα, Νοσηλευτές, Δικηγόρους, Τραυματιοφορείς, Αστυνομικούς, Στρατιωτικούς.

Οι άντρες προτιμούν: Φυσιοθεραπεύτριες, Διακοσμήτριες, Επιχειρηματίες, PR/Επικοινωνία, Δασκάλες, Φοιτήτριες, Λογοθεραπεύτριες, Φαρμακοποιούς, Μάνατζερ σε social media, Μοντέλα, Αεροσυνοδούς, Γυμνάστριες, Νοσοκόμες.
Ποια επαγγέλματα βρίσκουν πιο sexy οι γυναίκες και ποια οι άντρες
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Ποια επαγγέλματα βρίσκουν πιο sexy οι γυναίκες και ποια οι άντρες | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet