Ζευγάρι της ελληνικής showbiz ξαναζεί τον έρωτα τρία χρόνια μετά τον χωρισμό του!

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 24, 2016

xalarampoidou1quiz
Γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz, τρία χρόνια μετά τον χωρισμό του είναι και πάλι μαζί! Μπορεί να πέρασαν χωριστά ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, όμως όπως όλα δείχνουν ο έρωτας τους είναι πιο δυνατός και τους έφερε ξανά κοντά.
Ο λόγος για την Μάγκυ Χαραλαμπίδη και τον Αλέξανδρο Σιλβεστρίδη. Οι δύο τους είναι και πάλι ζευγάρι και μάλιστα ο φωτογραφικός φακός του «YOU» τους απαθανάτισε να γευματίζουν μαζί. Συγκεκριμένα βρέθηκαν σε γνωστό εστιατόριο στη Νέα Ερυθραία, όπου απόλαυσαν το φαγητό τους, αλλά και την συντροφιά ο ένας του άλλου. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες του ζευγάρι δείχνει να είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ.
Μάλιστα, άνθρωπος από το περιβάλλον τους, δήλωσε στο εν λόγω περιοδικό: «Μπορεί να χώρισαν αλλά δεν έπαψαν ποτέ να κάνουν παρέα και να μιλάνε σαν δύο καλοί φίλοι, να λέει ο ένας στον άλλον τα προβλήματα του», ενώ συνέχισε αναφέροντας: «Φαίνεται ότι ο κύκλος δεν έχει κλείσει για το ζευγάρι αυτό και έτσι μόλις ξαναβρέθηκαν μαζί, η σχέση τους φούντωσε πάλι και έκτοτε είναι σα να μην χώρισαν ποτέ»!
Δείτε τις φωτογραφίες: 
xalarampoidou1

xaralampidou

Ζευγάρι της ελληνικής showbiz ξαναζεί τον έρωτα τρία χρόνια μετά τον χωρισμό του!
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Ζευγάρι της ελληνικής showbiz ξαναζεί τον έρωτα τρία χρόνια μετά τον χωρισμό του! | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet