10 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν βγεις με κάποιον που έχει εμμονή με το fitnesss

Κυριακή, Οκτωβρίου 16, 2016

Το να είσαι με έναν άνθρωπο που γυμνάζεται φανατικά έχει τα καλά του (aka καλοσχηματισμένους κοιλιακούς, γραμμωμένες γάμπες και στιβαρά μπράτσα) έχει όμως και μερικές πλευρές για τις οποίες πρέπει να είσαι προετοιμασμένη.
Να τι εννοούμε:

1. Πάντα θα υπάρχει κάτι ανάμεσα σας
Στην πραγματικότητα μαζί του δεν κάνεις σχέση, αλλά έpωτικό τρίγωνο: Θα είστε εσύ, αυτός και η γυμναστική α , πιθανότατα και οι πρωτείνες του).

2. Χαλαρές Κυριακές, στον καναπέ; ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Όταν για όλο τον κόσμο η Κυριακή είναι αφιερωμένη στην ξεκούραση, τις χαλαρές βόλτες και τα γλυκά, για εκείνον, τις περισσότερες φορές, είναι αφιερωμένη στο γυμναστήριο, τα αθλήματα και τις δραστηριότητες.
3. Θα είσαι αναγκασμένη να ακούς τα νέα του από το γυμναστήριο 
Αυτή την εβδομάδα πήγε ΜΟΝΟ 6 φορές στο γυμναστήριο, στο διάδρομο γνώρισε έναν τύπο που του είπε για μία επαναστατική άσκηση και άλλα πολλά τα οποία, συνήθως, έχουν το ίδιο ενδιαφέρον με τις οδηγίες συναρμολόγησης ενός τραπεζιού από το ικέα.

4. Δεν τρώει τίποτα στην τυχή
Ό,τι θα προσεθετε λίγο λιπάκι έθετε σε κίνδυνο το κορμί του το φιδίσιο δεν έχει καμία θέση στη διατροφή του. Ούτε και το αλκοόλ φυσικά. Τα γεύματά του είναι πλήρως ισορροπημένα και όταν λέμε “ισορροπήμενα” εννοούμε με συγκεκριμένα γραμμάρια ποσότητα πρωτείνης, λίπους και υδατάνθρακα. Εσύ είπαμε θα παραγγείλεις σουβλάκια; 
5. Θα προσπαθήσει να σε μυήσει στη γυμναστική
Την αλήθεια μου θα την πω: Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Αν όμως καταλήξει να σε πιέζει (σε βαθμό που αυτή η πίεση σε προσβάλλει), καλύτερα να του ξεκαθαρίσεις ότι δεν ενδιαφέρεσαι ιδιαίτερα για τα βαράκια και ότι νιώθεις μια χαρά με το σώμα σου όπως αυτό είναι.
6. Θα μάθεις πόσες θερμίδες έχει οτιδήποτε καταναλώνεις 
Και την ίδια στιγμή να αδιαφορείς για σχόλια τύπου “τι εννοείς θα φας μπέργκερ στις 11 το βράδυ; Ξέρεις πόσες θερμίδες μπλα μπλα μπλα;”. Εκεί κλείνεις τα αυτιά σου και απλώς συνεχίζεις.
7. Θα ξεχάσεις πως είναι να βλέπεις άντρα με κανονικά ρούχα
Εντάξει, υπερβολές, θα μας πεις. Απλώς ο τύπος που περνάει περισσότερο χρόνο στο γυμναστηριο παρά στο σπίτι, λογικό δεν είναι να κυκλοφορεί με την αντίστοιχη περιβολή; Με άλλα λόγια, φόρμες, σορτσάκια από λύκρα, φανελάκια ή απλώς μια πετσέτα την οποία έχει τυλίξει γύρω από τη μέση του.
8. Το καλάθι με τα άπλυτα θα είναι μονίμως γεμάτο
Κι αυτό γιατί κάθε επίσκεψη στο γυμναστήριο συνεπάγεται 2-3 πετσέτες, δυο ζευγάρια κάλτσες, μερικά φανελάκια, δυο σορτσάκια, ένα φούτερ και ποιος-ξέρει-τι-άλλο-κουβαλάει-μαζί-του. Βέβαια, να αναγνωρίσουμε το γεγονός ότι μπορεί να ιδρώνει συνέχεια, αλλά τουλάχιστον είναι καθαρός. Πάλι καλά.
9. Κανείς δεν θα καταλαβαίνει το “δράμα” σου 
Κι αυτό γιατί οι φίλες σου θα σού λένε ότι είσαι πολύ τυχερή που έχεις έναν γυμναστηριακό τύπο με κοιλιακούς και οι άντρες φίλοι σου θα του ζητάνε συμβουλές.
Πηγή: cosmopolitan.com.au
10 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν βγεις με κάποιον που έχει εμμονή με το fitnesss
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

10 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν βγεις με κάποιον που έχει εμμονή με το fitnesss | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet