Τάνια Τρύπη: Μιλά για πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας που την έκανε να χάσει 12 κιλά

Πέμπτη, Οκτωβρίου 06, 2016

tania-tripi
Τις προηγούμενες μέρες τον γύρο του διαδικτύου έκαναν οι φωτογραφίες της Τάνιας Τρύπη, οι οποίες φανέρωναν την αδυνατισμένη σιλουέτα της.
Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την ηθοποιό στο Shy Horse στο Κολωνάκι μαζί με τη συνάδελφό της, Άβα Γαλανοπούλου αλλά και τον pr manager, Νεκτάριο Σκαμνάκη. Μάλιστα, οι πληροφορίες της «Secret» την ήθελαν να έχει χάσει 10 κιλά.
Η Τάνια Τρύπη, σήμερα, μίλησε στην εκπομπή «La BiriBiri» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην αδυνατισμένη σιλουέτα της. Η ηθοποιός αποκάλυψε πως έχασε 12 κιλά και όχι 10, εξαιτίας προβλήματος υγείας, το οποίο και αντιμετωπίστηκε. «Έχασα 12 κιλά, είχα ένα μικρό θέμα υγείας, το οποίο ξεπεράστηκε και είμαι μια χαρά».
Τέλος, σε σχετική ερώτηση που αφορούσε την προσωπική της ζωή και τα δημοσιεύματα που την θέλουν να έχει χωρίσει με τον Ανδρέα Βούλγαρη, τόνισε πως δεν θέλει να μιλάει γι’ αυτά. «Οι κόρες μου ξέρουν τα πάντα για μένα. Δεν απαντάω για τα προσωπικά μου διότι θεωρώ πως δεν αφορούν κανέναν, αλλιώς δεν θα ήταν προσωπικά», εκμυστηρεύτηκε.
Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο: 


Τάνια Τρύπη: Μιλά για πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας που την έκανε να χάσει 12 κιλά
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Τάνια Τρύπη: Μιλά για πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας που την έκανε να χάσει 12 κιλά | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet