Σοκάρουν τα πρώτα λόγια της 16χρονης από την Θεσσαλονίκη μετά τον εντοπισμό της! “Δεν θέλω να ζήσω με…”

Κυριακή, Οκτωβρίου 02, 2016

choris-gfgf-15
Τέλος δόθηκε στο θρίλερ της εξαφάνισης της 16χρονης Άννας Τερζίδου από την Θεσσαλονίκη.
Η ανήλικη κοπέλα βρέθηκε τελικά στην Αθήνα μετά από 9 ημέρες αναζήτησης και ενώ η φωτογραφία της είχε ανέβει  και στην ιστοσελίδα της αστυνομίας
Η 16χρονη Άννα εμφανίστηκε μόνη της το μεσημέρι του Σαββάτου στο Τμήμα της Ασφαλείας Ηλιούπολης και δήλωσε πως είναι καλά στην υγεία της.


Σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως κλήθηκε η μητέρα της στο τμήμα, η οποία πήγε για λίγο και τελικά αποχώρησε.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η 16χρονη κοπέλα μεταφέρθηκε στο τμήμα ανηλίκων στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, όπου και θα παραμείνει μέχρι να έρθει ο πατέρας της από τον Σταυρό Ασπροβάλτας, καθώς αυτός έχει την επιμέλεια του παιδιού.
Ωστόσο η νεαρή δηλώνει πως δεν επιθυμεί να ζήσει με κανέναν από τους δύο γονείς της, στους οποίους καταλογίζει ιδιαίτερα αυστηρή συμπεριφορά και άσκηση βίας αλλά και χρήση ουσιών από την πλευρά της μητέρας της. Η Άννα Τερζίδου  ζητά μάλιστα να μείνει με την ξαδέρφη της στην Αθήνα.
Όλα τα παραπάνω στοιχεία θα τα εξετάσουν οι αρχές και στην συνέχεια θα αποφανθεί ο Εισαγγελέας Ανηλίκων.
Υπενθυμίζουμε πως την εξαφάνιση της 16χρονης δήλωσε στις αρχές ο πατέρας της  με 14 ημέρες καθυστέρηση και ο ίδιος υποστήριξε ότι η κόρη του είχε φύγει και στο παρελθόν από το σπίτι αλλά στην συνέχεια επέστρεψε.
Σοκάρουν τα πρώτα λόγια της 16χρονης από την Θεσσαλονίκη μετά τον εντοπισμό της! “Δεν θέλω να ζήσω με…”
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Σοκάρουν τα πρώτα λόγια της 16χρονης από την Θεσσαλονίκη μετά τον εντοπισμό της! “Δεν θέλω να ζήσω με…” | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet