Βόμβα!!!! Χωρίζουν μετά από 17 χρόνια!

Πέμπτη, Οκτωβρίου 06, 2016

Αποτέλεσμα εικόνας για diazygio
17 χρόνια πριν ένας μεγάλος τηλεοπτικός έρωτας γεννήθηκε! Η Σοφία Παυλίδου και ο Χρήστος Φερεντίνος τρελά ερωτευμένοι και παρασυρμένοι από αυτό που ένιωθαν οδηγήθηκαν στα σκαλιά της εκκλησίας και λίγο καιρό μετά δημιούργησαν και τον καρπό του έρωτα τους, τα δυο τους παιδιά.
Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, τα συναισθήματα τους ήταν αυτά που τους έκαναν να παλέψουν για τον γάμο τους, όταν παλιότερα στο παρελθόν άρχισαν να αντιμετωπίζουν προβλήματα στο γάμο τους. Προβλήματα που προέκυψαν από την φυσιολογική φθορά του χρόνου κι από την δουλειά του Χρήστου που απαιτούσε να είναι μακρία από το σπίτι και την οικογένεια του πολλές ώρες την ημέρα. Κάποιες φορές, κάποια δημοσιεύματα έκαναν και αναφορά για τρίτα πρόσωπα στη σχέση τους κάτι όμως που το ζευγάρι δεν επιβεβαίωσε ποτέ.
newego_large_t_1401_105971519_type12905
newego_large_t_1401_105971519_type12905
Με αφορμή την καινούργια τηλεοπτική σεζόν που ξεκινάει φέτος για τον επιτυχημένο παρουσιαστή δημοσιεύματα θέλουν πάλι το ζευγάρι να περνάει κρίση στο γάμο τους κι αυτή τη φορά μάλιστα κοντινοί άνθρωποι του ζευγαριού αναφέρουν πως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.
Η ένταση έχει κορυφωθεί πλέον ανάμεσα τους και το γεγονός ότι ο παρουσιαστής λόγω δουλειάς είναι αρκέτες ώρες μακριά από την Σοφία δεν τους δίνει την δυνατότητα να συζητήσουν ώστε να φτάσουν σε μια λύση αλλά ταυτόχρονα και οι ώρες που είναι μακρία τους βοηθούν ώστε να εκτονωθούν οι εντάσεις.
Ο χρόνος κυλά και αποφάσεις θα παρθούν σύντομα, το μόνο σίγουρο είναι ότι η Σοφία και ο Χρήστος θα πάρουν την σωστή απόφαση, μια απόφαση που θα διαφυλάξει την οικογενειακή τους στέγη και την ψυχολογιά των δυο παιδιών τους. Έτσι κι αλλιώς το ζευγάρι ποτέ δεν απασχολούσε τα social media με την προσωπική του ζωή.
Βόμβα!!!! Χωρίζουν μετά από 17 χρόνια!
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Βόμβα!!!! Χωρίζουν μετά από 17 χρόνια! | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet