Τα 3 μεγαλύτερα λάθη που κάνουν τα ζευγάρια στο κρεβάτι!

Τρίτη, Οκτωβρίου 11, 2016

Τα 3 μεγαλύτερα λάθη που κάνουν τα ζευγάρια στο κρεβάτι! - Κεντρική Εικόνα
Πιθανότητα να μην χρειάζεται να στο πει κάποια έρευνα, αλλά πολλές μελέτες επιβεβαιώνουν πως το σεξ είναι ένα από τα πιο σημαντικά συστατικά για την καλή υγεία των μακροχρόνιων σχέσεων. Στην αρχή το να αισθάνεσαι σέξι και παθιασμένος δεν είναι τόσο δύσκολο.. τα πράγματα όμως μπορούν να ανατραπούν εύκολα με το πέρασμα των χρόνων.
Αν ενδιαφέρεσαι να κρατήσεις τη φλόγα σας ζωντανή για πολλά χρόνια ακόμη.. φρόντισε να μην κάνεις τα παρακάτω πιο συνηθισμένα λάθη!
Λάθος #1 Πιστεύεις πως τα ραντεβού είναι η λύση για να έρθετε πιο κοντά
Αν είστε σαν τα περισσότερα ζευγάρια, τότε το πρώτο που κάνετε όταν θέλετε να επανασυνδεθείτε είναι να οργανώσετε ένα ραντεβού για τους δυο σας.
Η γενική ιδέα είναι, πως μετά από ένα ρομαντικό δείπνο με κεράκια και κρασί, θα γυρίσετε σπίτι με μια ακαταμάχητη επιθυμία για σεξ, δηλώνει η Dr. Tammy Nelson, σεξολόγος, θεραπεύτρια σχέσεων και συγγραφέας του βιβλίου The New Monogamy.
Τι πραγματικά όμως συμβαίνει μετά από ένα πλουσιοπάροχο γεύμα  και μερικά ποτήρια κρασί σε μια βραδινή έξοδο; Τα περισσότερα ζευγάρια δεν κάνουν τίποτα παραπάνω από το να πάνε κατευθείαν για ύπνο, συμβουλεύει η ειδικός!
Πως να αντιμετωπίσεις τη κατάσταση
Στείλε τα παιδιά κάπου έξω για να μπορείτε εσύ με τη σύντροφο σου να μείνετε μόνοι σας στο σπίτι. Σκέψου το σαν μια ευκαιρία για τους δυο σας να εξασκήσετε τον σχεδιασμένο αυθορμητισμό. Με τον τρόπο αυτό, είναι πολύ καλύτερα να εξωτερικεύσεις όλες σου τις φαντασιώσεις, χωρίς να αισθάνεσαι πρησμένος και με  hangover την επόμενη μέρα.

Λάθος #2 Παραλείπεις το σεξ επειδή δεν έχεις διάθεση

Η ενήλικη ζωή είναι εξαντλητική και το άγχος της καθημερινότητας μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τη διάθεση σου και να μειώσει την σεξουαλική σου επιθυμία. Αν όμως περιμένεις να κάνεις σεξ μόνο όταν βρεις αρκετό ελεύθερο χρόνο, τότε μπορεί να περιμένεις μια αιωνιότητα.
Πως να αντιμετωπίσεις τη κατάσταση
Απλά κάντο ακόμη και αν δεν έχεις διάθεση και το πιο πιθανόν είναι να μείνεις ευχαριστημένος από την επιλογή σου. Αν το καθημερινό σου πρόγραμμα είναι τόσο πιεσμένο μπορείς πάντα να χωρέσεις ένα «γρήγορο» μέσα στην ημέρα σου, όπως για παράδειγμα μέσα στο ντους πριν φύγεις για τη δουλειά. Η σεξουαλική επαφή θα σε κρατήσει συνδεδεμένο με την σύντροφο σου και μπορεί ναπεριορίσει το άγχος της σχέσης σου. Το σεξ επίσης μπορεί να απελευθερώσει τις ορμόνες του οργανισμού σου, όπως οι ενδορφίνες, η ντοπαμίνη και σεροτονίνη καθώς και άλλες χημικές ουσίες οι οποίες περιορίζουν το άγχος μέσα στην ημέρα και σε βοηθούν να κοιμηθείς καλύτερα τη νύχτα.

Λάθος #3 Έχετε ρουτίνα στο σεξ
Όταν το σεξ είναι τόσο προβλέψιμο που ξέρεις την επόμενη κίνηση πριν ακόμη συμβεί, τότε έχετε πρόβλημα. Αν ο καθένας από τους δυο σας ξέρει τα κουμπιά του άλλου για έναν εγγυημένο οργασμό, τότε είναι πολύ πιθανόν να επαναλαμβάνεστε ξανά και ξανά, με αποτέλεσμα να χάσετε όλο τον αυθορμητισμό της σεξουαλικής επαφής σας. Υπάρχουν όμως ζευγάρια που δεν είναι σίγουρα για το πως μπορούν να αλλάξουν τις κινήσεις τους ή απλά ανησυχούν πως αν μιλήσουν για αυτό το θέμα θα πληγώσουν τον σύντροφο τους.
Πως να το αντιμετωπίσεις
Διάλεξε μια μέρα τη βδομάδα για να κάνετε κάτι διαφορετικό, συμβουλεύει η ειδικός. Αρχικά, ξεκίνησε λέγοντας στη σύντροφο σου 3 πράγματα που εκτιμάς στη σεξουαλικότητα της συν την αγαπημένη σου κίνηση που κάνει στο σεξ και σου αρέσει πολύ. Στη συνέχεια άκουσε και τη σύντροφο σου με τη σειρά της.
Η συζήτηση για το σεξ μπορεί να αυξήσει την σεξουαλική ένταση ανάμεσα σας και αν κάνετε αυτή την άσκηση στο κρεβάτι μπορεί να αναζωογονήσετε τη φλόγα σας σε χρόνο μηδέν.
Τα 3 μεγαλύτερα λάθη που κάνουν τα ζευγάρια στο κρεβάτι!
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Τα 3 μεγαλύτερα λάθη που κάνουν τα ζευγάρια στο κρεβάτι! | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet