4 απίστευτες δικαιολογίες που λέει όταν θέλει να σε αποφύγει!!!

Τρίτη, Οκτωβρίου 04, 2016

Αποτέλεσμα εικόνας για δικαιολογίες που λέει όταν θέλει να σε αποφύγει!!!4 δικαιολογίες που λέει όταν θέλει να σε αποφύγει – Αν τον/την ακούσεις να σου λέει μία από τις 4 παρακάτω δικαιολογίες τότε να είσαι σίγουρη/ος ότι σε αποφεύγει
Ακόμα αναρωτιέσαι αν έχει μέλλον το ειδύλλιο μεταξύ σας, αν θέλει να προχωρήσετε ή αν δεν ενδιαφέρεται; Αν ακούσεις να σου λέει κάποια από τις παρακάτω δικαιολογίες τότε είναι καλύτερο να το πάρεις οριστικές αποφάσεις.
Δείτε ποιες είναι οι 4 δικαιολογίες που σκαρφίζονται όσοι θέλουν να μας αποφύγουν:
-«Συγγνώμη που δεν απάντησα στο μήνυμα σου/κλήση σου, αλλά έτρεχα». Πιθανόν το παραπάνω να ισχύει, αλλά αν πραγματικά ενδιαφερόταν – ειδικά στην αρχή της γνωριμίας – είναι βέβαιο πως θα έβρισκε δύο λεπτά για να σου απαντήσει, μην έχεις καμία αμφιβολία για αυτό.

-«Έχω πολλά στο κεφάλι μου αυτή την περίοδο». Αν ο άλλος σε αντιμετωπίζει σαν μια ακόμα υποχρέωση, που θα του φορτώσει και άλλες έννοιες πέρα από αυτές που έχει ήδη, άστο καλύτερα. Και όσο πιο νωρίς τόσο το καλύτερο. Και μην σκεφτείς ότι είναι μια ευκαιρία να τον απαλλάξεις από τους προβληματισμούς του, χαλαρώνοντάς τον ή βοηθώντας τον ψυχολογικά.

-«Δεν έχουμε γνωριστεί ακόμα καλά». Δεν λέμε ότι μέσα σε ένα ή δύο μήνες γνωρίζεις τον άλλον καλά, αλλά τουλάχιστον καταλαβαίνεις αν ενδιαφέρεσαι για αυτόν, αν σε ελκύει ή αν υπάρχει προοπτική να είστε μαζί. Επομένως αν τον βλέπεις τόσο διστακτικό, κάτι άλλο συμβαίνει.

«Η πρώην μου έκανε το τάδε/το δείνα…». Όσο κι αν θέλεις να πιστεύεις ότι στο πρόσωπό σου βρήκε τον άνθρωπο που θα του εκμυστηρευτεί όλα του τα μυστικά, η αναφορά στην πρώην του δεν είναι καλό σημάδι. Και εδώ επιβεβαιώνονται οι υποψίες σου ότι δεν την έχει ξεπεράσει.altsantiri.gr
4 απίστευτες δικαιολογίες που λέει όταν θέλει να σε αποφύγει!!!
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

4 απίστευτες δικαιολογίες που λέει όταν θέλει να σε αποφύγει!!! | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet