Προκαταρκτικά στο πιτς-φυτίλι; Οι 5 τρόποι να τα παρατείνεις όσο θέλεις

Τετάρτη, Οκτωβρίου 05, 2016

Προκαταρκτικά στο πιτς-φυτίλι; Οι 5 τρόποι να τα παρατείνεις όσο θέλεις
Για μια γυναίκα η αρχή είναι το ήμισυ του παντός- καμιά φορά και τα πάντα. Μιλάμε για τα προκαταρτικά παιχνίδια και το πώς θα τα κάνεις να πάρουν παράταση!
Υπάρχει τρόπος για να το καταφέρεις και, πίστεψέ μας, αξίζει καθώς θα δεις με άλλο μάτι τη σεξουαλική σου ζωή και τις εμπειρίες σου: 
1. Σκέψου το σεξ... όλη μέρα
Τα προκαταρτικά μπορούν να ξεκινήσουν πολύ πριν εσύ ξεκινήσεις τις ερωτικές περιπτύξεις με τον σύντροφό σου. Κατά την διάρκεια της ημέρας (στα διαλείμματα σου, και την δουλειά τη θέλουμε...) προσπάθησε να αφήσεις την φαντασία σου όσο πιο ελεύθερη γίνεται.
Φέρε στο μυαλό σου το σεξ με κάθε λεπτομέρεια και θα δεις ότι όταν συναντήσεις τον αγαπημένο σου τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα και η μηχανή ήδη αναμμένη… Εκτός από αυτό μπορείς να ανακαλύψεις και τι είναι αυτό που πραγματικά ζητάς στο σεξ.
 2. Βάλε το μασάζ στο πρόγραμμα
Ένα χαλαρωτικό μασάζ είναι ό,τι πρέπει για να ξεκινήσεις τις περιπτύξεις- και για σένα αλλά και για τον παρτενέρ σου.
Προσπάθησε να κάνεις εσύ μασάζ σε εκείνον και μετά ζήτησε να σου κάνει και αυτός το ίδιο.
Μην φοβάσαι επειδή είστε ερασιτέχνες - βάλε πάθος και όλα θα γίνουν. Η αυτοπεποίθηση θα ανεβεί και η σύνδεση των κορμιών σας θα γίνει πολύ πιο εύκολη μέσα από ένα αισθησιακό μασάζ.
3. Πάρε τον έλεγχο
Μην υποκύπτεις σε αυτό που θέλει ο σύντροφός σου πάντα. Το κρεβάτι είναι υπόθεση και των δύο, οπότε αν θέλεις περισσότερα προκαταρτικά δείξτο με τον τρόπο σου και επέβαλε τον δικό σου ρυθμό.
Μπορείς μάλιστα να του το ψιθυρίσεις στο αυτί εκτοξεύοντας τον ερωτισμό της στιγμής στα ύψη!
 4. Ζήτα αυτό που θες
Οι περισσότεροι εραστές θέλουν να ικανοποιήσουν την παρτενέρ τους οπότε μην διστάζεις να ζητήσεις αυτό που θέλεις και με τον τρόπο που το θέλεις.
Μην θεωρείς δεδομένο το τι προτιμάς γιατί όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι και δεν έχουν ούτε τα ίδια γούστα αλλά ούτε νιώθουν την απόλαυση με τον ίδιο τρόπο. Έτσι αν μένεις σιωπηλή και δεν «οδηγείς» τον εραστή σου σε αυτό που πραγματικά επιζητάς μάλλον θα μείνετε και οι δύο ανικανοποίητοι.
 5. Κρατήστε ο ένας τον άλλον σε εγρήγορση
Πολλοί άνδρες περνάνε απευθείας στο κυρίως πιάτο γιατί πιστεύουν πως δεν μπορούν να κρατηθούν «ενεργοποιημένοι» για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Προσπάθησε να αποβάλλεις αυτήν την σκέψη από το μυαλό του χαρίζοντάς του μεγαλύτερη διέγερση. http://www.faysbook.gr/
Προκαταρκτικά στο πιτς-φυτίλι; Οι 5 τρόποι να τα παρατείνεις όσο θέλεις
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Προκαταρκτικά στο πιτς-φυτίλι; Οι 5 τρόποι να τα παρατείνεις όσο θέλεις | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet