Οι 6 κινήσεις αποπλάνησης που δεν διεγείρουν κανέναν άντρα

Δευτέρα, Οκτωβρίου 10, 2016

Αποτέλεσμα εικόνας για Οι 6 κινήσεις αποπλάνησης που δεν διεγείρουν κανέναν άντρα
Προσπαθείς να τον εξιτάρεις μ'αυτά τα κόλπα; Μάταιος κόπος, βασικά εκνευρίζεται.Είναι λογικό να 'χεις μπερδευτεί με τόσα "σεντόνια" που 'χουν γραφτεί για το πώς γοητεύεται το αρσενικό. Αρθράκια παρα-αρθράκια, λίστες, how to sex, manuals, ερωτικά savoir faire και κλισέ τεχνικές αποπλάνησης όλα έχουν γίνει ένα κουβάρι στο μυαλό σου και το πιο ανθρώπινο βασικά είναι από ένα σημείο και μετά να τα "γράφεις" όλα κανονικά και να κάνεις ό,τι σου 'ρθει. Γιατί πόσο στρατηγική πια για να ρίξεις ένα γκόμενο; Δεν είσαι πια και λεγεωνάριος στο στρατό του Ιούλιου Νέπω. Επειδή έχουμε κι άλλες δουλειές λοιπόν, θα σου πούμε τι να αποφύγεις όταν του κάνεις "κορδελάκια", γιατί επιβεβαιωμένα δεν τα θέλει. Κι αν δεν μας πιστεύεις, ρώτα τον. Κάνε όλα τα υπόλοιπα.

Τα φιλιά με γλωσσάρα
Γαλλικού ταμπεραμέντου το φιλί, ναι, όχι κρύο κι άχαρο, ωστόσο δεν χρειάζεται να παραπέμπει σε εξέταση ΩΡΥΛΑ (αυτή με το ξυλάκι). Κράτα τη γλώσσα σου μακριά από τις αμυγδαλές του. Τόσο επιθετική παύεις να είσαι σέξι.

Το τράβηγμα των μαλλιών του
Αυτό που σου αρπάζει καμιά φορά τα μαλλιά και τα τραβάει; Δεν το θέλει στο κεφάλι του. Καθόλου, κανείς. Άσ'τα τα μαλλάκια του ανακατεμένα, αν θες χάιδεψέ του τα απαλά. Βασικά ναι, αυτό να κάνεις.

Να αγγίζεις τις ρόγες του
Άλλο ένα από εκείνα που σου κάνει αλλά δεν κάνεις. Αν βρεις άντρα που του αρέσει να χαϊδεύεις/δαγκώνεις/στρίβεις/ζουλάς τις ρόγες του, δεν ξέρουμε αν πρέπει να χαρείς.

Να ασχολείσαι πολύ με τα οπίσθιά του
Θα είμαστε ειλικρινείς: Υπάρχουν κάποιες ερευνούλες που υποστηρίζουν ότι το σημείο G του άντρα είναι στον πρωκτό. Δεν είναι θέσφατο, μην το ψάξεις και ειδικά αν δεν σου ζητηθεί. Και προς Θεού ΌΧΙ χαστουκάκια στον πωπό του, ευνουχιστική φίλη μας.

Να τον βρίζεις (στο σεξ)
Το dirty talking έχει κανόνες, διάολε. Όπως π.χ εσύ δεν θες να σε αποκαλεί "πόρνη", έτσι κι εκείνος δεν χαίρεται να τον λες μ@@@@@ την ώρα που πασχίζει να σε ικανοποιήσει. Θα πρέπει να ξέρεις αρκετά καλά τον άνθρωπο και τα όριά του για ν' αρχίσεις να τον "στολίζεις" με μπινελίκια. Κι όχι, το ότι είχες μία κακή μέρα στη δουλειά δεν αποτελεί δικαιολογία.

Τα δαγκώματα
Δεν τα γουστάρουν όλοι, κι αυτοί που όντως τα κάνουν κέφι δεν τα μπορούν για πολύ. Δάγκωσε, αλλά στο λαιμό, στον ώμο, όχι "πιο χαμηλά πιο χαμηλά". Η συντριπτική πλειοψηφία δεν χαίρεται όταν νιώθει επιθετική κίνηση δοντιών στο μόριό του.

Οι 6 κινήσεις αποπλάνησης που δεν διεγείρουν κανέναν άντρα
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Οι 6 κινήσεις αποπλάνησης που δεν διεγείρουν κανέναν άντρα | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet