7 άθλιοι τύποι αντρών που δεν πρόκειται να αλλάξουν ποτέ, στην εξέλιξη μιας σχέσης!

Κυριακή, Οκτωβρίου 16, 2016

Κανείς δεν είναι τέλειος. Όλοι έχουμε τα ψεγάδια μας και δεν είναι δυνατόν να πιστεύουμε ότι οι άντρες με τους οποίους βγαίνουμε ραντεβού δεν έχουν κι εκείνοι τα δικά τους. Ακόμη κι έτσι όμως, υπάρχουν μερικές προσωπικότητες με ορισμένα χαρακτηριστικά που είναι ξεκάθαρα προειδοποιητικά σημάδια, να μείνεις μακριά από τους εν λόγω τύπους αντρών.
Οι άντρες αυτοί βλέπεις, δεν θα αλλάξουν ποτέ! Εγώ σε προειδοποιώ. Αν προχωρήσεις θα είναι με δική σου ευθύνη…
#1 Το παιδάκι της μαμάς
Ναι μεν θες να έχει καλή σχέση με την μητέρα του, αλλά προς Θεού, με ρέγουλα το Οιδιπόδειο σύμπλεγμα! Τα αγοράκια της μαμάς, είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα γιατί πρέπει σε ένα άτομο να προσέχεις δύο διαφορετικές συμπεριφορές. Την πρώτη που σου λέει ότι πρέπει να αποδεχτείς το γεγονός ότι αγαπάει την μαμά του και να κάνεις ότι καλύτερο μπορείς κι εσύ, για να γίνεις αρεστή σε εκείνη. Και την δεύτερη συμπεριφορά, εκείνη που μαρτυρά ότι τελικά είναι τόσο κολλημένος με την μητέρα του που απλά δεν λειτουργεί καν χωρίς αυτή. Μείνε μακριά από αυτόν τον άντρα. Το μόνο που θέλει είναι να βρει μάι αντικαταστάτρια της …μαμάς, που θα του μαγειρεύει, σκουπίζει κι εν τέλει νταντεύει.
#2 Ο εργασιομανής
Υπάρχει μία σημαντική διαφορά στο να είναι κάποιος φιλόδοξος και να επιθυμεί να επιτύχει στην καριέρα του και σ’ εκείνον ο οποίος είναι εργασιομανής. Ο εργασιομανής δυστυχώς, είναι απόλυτα προσκολλημένος στη δουλειά του κι ακόμη χειρότερα, λατρεύει αυτήν την κατάσταση. Θα προτιμούσε να κλείνει 24ωρα στο γραφείο του, παρά να βγει ένα ρομαντικό ραντεβού μαζί σου. Ενώ η φιλοδοξία του είναι αξιοζήλευτη στην αρχή της σχέσης σας, η δουλειά θα είναι πάντα η βασική του προτεραιότητα. Άφησέ τον λοιπόν, μόνο με την επιτυχία του!
#3 Ο κ. «χλιαρός»
Αν ένας άντρας δεν σε θέλει όσο πρέπει από την αρχή της σχέσης σας, τότε δεν θα σε θέλει ποτέ. Σκληρό να το ακούς, αλλά είναι η αλήθεια. Γιατί σε κανέναν άντρα δεν θα έρθει η επιφοίτηση μετά από 6, 7 ή 15 μήνες σχέσης, ότι είσαι η γυναίκα της ζωής του και δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εσένα, έτσι ξαφνικά.
#4 Ο άντρακλας
Είναι αυτός του οποίου η μόνη του ενασχόληση είναι πώς να παραμένει νέος κι όμορφος με το πέρασμα των χρόνων, πώς θα εντυπωσιάζει τις γυναίκες με το γυμναστηριακό του κορμί και φυσικά, πώς θα τους επιβάλλεται. Μην βγεις ραντεβού μαζί του. Αν το κάνεις, πάντα θα είσαι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του ίδιου με τον καθρέφτη του…
#5 Ο άντρας που παιδιαρίζει
Το Netflix και το φαγητό απ’ έξω, είναι στιγμές που ο καθένας θέλει να βιώνει. Από την άλλη όμως, δεν πρέπει να είναι οι μόνες δραστηριότητες που κάνετε οι δυο σας. Οι 20χρονοι οφείλουν να δοκιμάζουν διαφορετικά πράγματα. Διαφορετικά, αυτή η συμπεριφορά που δεν επιθυμεί να αλλάξει, είναι δείγμα ανωριμότητας. Δεν θέλει και δεν πρόκειται να μεγαλώσει ποτέ!
#6 Ο γυναικάς
Θα σε ποτίσει, θα σε ταΐσει, θα φασωθείτε και μετά θα μάθεις ότι βγαίνει ραντεβού με άλλες 5 γκόμενες. Μπορεί οι σeξουαλικές σας στιγμές να είναι έντονες κι απόλυτα ικανοποιητικές, αλλά μην κόπτεσαι, μπορεί να τις «κανονίζει» όλες ταυτόχρονα. Μη γίνεις μέλος του χαρεμιού του, σε παρακαλώ δηλαδή.
#7 Ο εγωιστής
Ευτυχώς, οι εγωιστές δίνουν στα θύματά τους πολλά προειδοποιητικά σημάδια για τον χαρακτήρα τους και δεν κρύβονται όσο κι αν το θέλουν, από τα πρώτα κιόλας ραντεβού. Αν ένας άντρας βάζει συνεχώς στις προτεραιότητές του τις ανάγκες και τις επιθυμίες του χωρίς να λαμβάνει υπόψη τις δικές σου, τότε δεν είναι αντάξιός σου. Εκτός κι αν θες πάντα να κάνετε ότι αυτός προστάζει. Νο1 στοιχείο ενός τέτοιου άντρα στα πρώιμα στάδια της σχέσης σας, είναι το γεγονός πως μιλάει μονίμως για τον εαυτό του, τα αισθήματά του καθώς και τα πλούσια επιτεύγματα που έχει…
7 άθλιοι τύποι αντρών που δεν πρόκειται να αλλάξουν ποτέ, στην εξέλιξη μιας σχέσης!
Epirusblog Gr
5 of 5
Κανείς δεν είναι τέλειος. Όλοι έχουμε τα ψεγάδια μας και δεν είναι δυνατόν να πιστεύουμε ότι οι άντρες με τους οποίους βγαίνουμε ραντεβού δ...
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

7 άθλιοι τύποι αντρών που δεν πρόκειται να αλλάξουν ποτέ, στην εξέλιξη μιας σχέσης! | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet