Ανδρικό μόριο: 8 πράγματα που δεν φανταζόσουν για αυτό!!!

Παρασκευή, Οκτωβρίου 07, 2016

Υπάρχουν 8 στοιχεία που δεν ήξερες για το ανδρικό μόρι0 και θα τα μάθεις εδώ:
1. Το κάπνισμα μικραίνει το πέ0ς κατά 1 εκατοστό. Η στύση επηρεάζεται από την καλή κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, ενώ το κάπνισμα φράσσει τις αρτηρίες και μειώνει την κυκλοφορία του αίματος στη συγκεκριμένη περιοχή.
2. Ο μέσος ανδρικός οpγaσμός διαρκεί 6 », ενώ ο γυναικείος 23» που σημαίνει ότι 4 ανδρικοί ισούνται με ένα γυναικείο.

3. Υπάρχουν 2 διαφορετικά είδη πέους. Το ένα μεγαλώνει και μακραίνει όταν έρθει σε στύση, ενώ το άλλο παραμένει στο μεγαλύτερο μέγεθος του σε όλη τη διάρκεια της συνουσίας χωρίς σημαντική διαφορά στον οpγaσμό.
4. Σύμφωνα με γερμανούς ερευνητές, η μέση ανδρική συνουσία διαρκεί μόλις 2 λεπτά και 50 » , παρόλο που οι γυναίκες έχουν στο μυαλό τους περίπου 5 λεπτά και 30 ».
5. Το μέγεθος μετράει στο θέμα της γονιμοποίησης. Σύμφωνα με ερευνητές του State University of New York, όσο πιο μακρύ είναι το πeos, τόσο καλύτερη η εναπόθεσή του στο γυναικείο σώμα και περισσότερες οι πιθανότητες να μείνεις έγκυος.
6. Το πeos που έχει συναντήσει περισσότερες γυναίκες στον κόσμο είναι του King Fatefehi of Tonga, ο οποίος είχε συνευρεθεί με 37.800 γυναίκες από το 1770 μέχρι το 1784, που σημαίνει7 γυναίκες την ημέρα.
7. Οι όμορφοι άνδρες έχουν καλύτερη ποιότητα σπέρματος. Αυτό προέκυψε από μία ισπανική έρευνα, όπου οι ερευνητές έδειξαν σε γυναίκες ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣανδρών με δυνατό, μέτριο και κακής ποιότητας σπέρμα και στη συνέχεια τους ζήτησαν να διαλέξουν τον ομορφότερο. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι γυναίκες διάλεξαν τις περισσότερες φορές τους άνδρες με το καλύτερο σπέρμα.
8. Η πιο συχνή αιτία ρήξης ή τραυματισμού του ανδρικού μορίου είναι ο έντονος αυνανισμός.
FAYSBOOKgr
Ανδρικό μόριο: 8 πράγματα που δεν φανταζόσουν για αυτό!!!
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Ανδρικό μόριο: 8 πράγματα που δεν φανταζόσουν για αυτό!!! | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet