Ξέσπασε μετά από 8 μήνες η Μίνα Αρναούτη: «Δεν είμαι βίζιτ@ και…». Πώς απειλεί τον νεκρό Παντελίδη

Τετάρτη, Οκτωβρίου 12, 2016

Ποιο το απίστευτο ξέσπασμα της Μίνας Αρναούτη;
Ξεσπά μέσω ανάρτησης στο Facebook η Μίνα Αρναούτη και για πρώτη φορά απειλεί ότι, αν δεν την αφήσουν στην ησυχία της, θα πει αλήθειες που θα πλήξουν την υστεροφημία του Παντελή Παντελίδη.
Αργά χθες το βράδυ η 30χρονη Μίνα Αρναούτη έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook:
«Να αποσύρουν τις κοινοποιήσεις που έκαναν και μας αποκαλούν βίζιτες και να μιλάμε για δήθεν νταλαβέρια εκπροσωπώντας τη γνώμη κάποιου άγνωστου αποστολέα σε ένα σημείωμα!
Εκαναν τον κόσμο να μας σιχαίνεται. Ναι, σε εσάς μιλάω! Οκτώ μήνες ανέχτηκα πολλά. Η υπομονή μου έχει εξαντληθεί. Είπα να προστατέψω την υστεροφημία του φίλου μου, αλλά εγώ δεν μπορώ να ζήσω με ψευδείς κατηγορίες.
Ενα σας λέω: Μαζευτείτε, γιατί για να αποδείξω την αθωότητά μου θα πω και τις αλήθειες που δεν λέγονται από σεβασμό. Δείξτε σεβασμό επιτέλους σε ό,τι πέρασα και τέλος δεν έχει… Κλείστε και το στόμα του δημοσιογράφου που ζει εις βάρος μου, γιατί δεν θα τα πάμε καθόλου καλά» έγραψε η Μίνα Αρναούτη.
Είναι ίσως η πρώτη φορά που η Μίνα Αρναούτη απαντά στα δημοσιεύματα, καθώς μέχρι πρότινος η ίδια φαινόταν να μη δίνει σημασία.
Πάντως, αν οι «απειλές» της πραγματοποιηθούν, αναμένονται σφοδρές αποκαλύψεις για τη ζωή του Παντελή Παντελίδη.

Ξέσπασε μετά από 8 μήνες η Μίνα Αρναούτη: «Δεν είμαι βίζιτ@ και…». Πώς απειλεί τον νεκρό Παντελίδη
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Ξέσπασε μετά από 8 μήνες η Μίνα Αρναούτη: «Δεν είμαι βίζιτ@ και…». Πώς απειλεί τον νεκρό Παντελίδη | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet