Πασίγνωστος ηθοποιός χωρίζει μετά από 9 χρόνια γάμου! Η επίσημη ανακοίνωση

Τετάρτη, Οκτωβρίου 19, 2016

mcguire-censored
Απρόσμενος χωρισμός στον κόσμο του Hollywood μετά από 9 ολόκληρα χρόνια γάμου. Ο Tobey Maguire και η σύζυγός του, Jennifer Meyer αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους και εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση στο People.
Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού, το ζευγάρι αποφάσισε από κοινού το τέλος. Οι δύο τους γνωρίστηκαν το 2003 και τέσσερα χρόνια αργότερα παντρεύτηκαν στη Χαβάη σε μία εντυπωσιακή και λιτή τελετή, με λίγους φίλους και συγγενείς.
Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την 9χρονη Ruby και τον 7χρονο Otis. Το ζευγάρι εξέδωσε κοινή ανακοίνωση αποκλειστικά στο People, η οποία ανέφερε: «Μετά από έντονη εσωτερική αναζήτηση και σκέψη αποφασίσαμε να χωρίσουμε ως ζευγάρι. Σαν αφοισωμένοι γονείς, η προτεραιότητά μας παραμένει η ανατροφή των παιδιών μας από κοινού, με αμείωτη αγάπη, εκτίμηση και φιλία».
Το 2016 λοιπόν δεν σταματά να επιφυλάσσει εκπλήξεις με τους χωρισμούς διάσημων ζευγαριών να συνεχίζονται
jennifer meyer kai o Toby McGuire sto deipno tis Chanel
jennifer meyer kai o Toby McGuire sto deipno tis Chanel
Ο 41χρονος ηθοποιός μάλιστα φαίνεται πως είχε βρει το άλλο του μισό και αυτό που αναζητούσε. Όπως είχε αναφέρει σε παλιότερη συνέντευξή του για το δύσκολο παρελθόν που είχε: «Μεγαλώνοντας όπως εγώ, είχα έντονες φιλοδοξίες για να κάνω περιουσία και να νιώθω ασφάλεια και άνεση στη ζωή μου».
Τι ήταν λοιπόν αυτό που οδήγησε στο οριστικό τέλος ένα τόσο ευτυχισμένο ζευγάρι;
Πασίγνωστος ηθοποιός χωρίζει μετά από 9 χρόνια γάμου! Η επίσημη ανακοίνωση
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Πασίγνωστος ηθοποιός χωρίζει μετά από 9 χρόνια γάμου! Η επίσημη ανακοίνωση | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet