Με το καλό! Ολυμπιονίκης έκανε την πιο τρυφερή πρόταση γάμου στην εντυπωσιακή αγαπημένη του

Δευτέρα, Οκτωβρίου 10, 2016

engaged
Πριν λίγο διάστημα ήταν από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Παρά το μετάλλιο που κατέκτησε, δεν έγινε θέμα για τις επιδόσεις του, αλλά για σκάνδαλο που ξέσπασε σχετικά με όσα του συνέβησαν στη Βραζιλία.
Ο λόγος για τον Ryan Lochte, ο οποίος το τελευταίο διάστημα συμμετέχει στο show χορού Dancing With The Stars. O Ολυμπιονίκης στην κολύμβηση, που έχει απασχολήσει έντονα τα μέσα με τη ζωή του, κατά τη διάρκεια των προβών του show, αποφάσισε να κάνει μία ιδιαίτερη έκπληξη στην αγαπημένη του, Kayla Rae Reid.
«Μνήμες που θα κρατήσουν για πάντα! ##thelochtes #LA», έγραψε στο Instagram, ανεβάζοντας μία τρυφερή φωτογραφία, στην οποία φιλά την καλή του. Αξιοσημείωτο είναι το εντυπωσιακό μονόπετρο που κοσμεί το δάχτυλό της.
Η Kayla μάλιστα προσέθεσε: «Είμαι άφωνη. Απόλυτα όμορφο. Είμαι τόσο ερωτευμένη μαζί σου». Οι δύο τους έκαναν μία μικρή απόδραση και όπως φαίνεται στο συγκεκριμένο μέρος έγινε και η πρόταση, λίγο πριν τραβηχτεί η φωτογραφία.
Ο επικείμενος γάμος μάλιστα έρχεται να εκπλήξει άπαντες, καθώς η σχέση του γνωστού αθλητή με το μοντέλο κρατά λίγους μήνες.
Συγχαρητήρια! Δείτε την ανάρτηση του Lochte.
Με το καλό! Ολυμπιονίκης έκανε την πιο τρυφερή πρόταση γάμου στην εντυπωσιακή αγαπημένη του
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Με το καλό! Ολυμπιονίκης έκανε την πιο τρυφερή πρόταση γάμου στην εντυπωσιακή αγαπημένη του | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet