Ελένη Μενεγάκη: Μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιο με τον Λάτσιο και την συμπεριφορά του Κωστόπουλου

Πέμπτη, Οκτωβρίου 06, 2016

meneaki-diazigio
Πρώτη φορά στην τηλεοπτική της πορεία η Ελένη Μενεγάκη μιλά επί προσωπικού για ένα θέμα που την αφορά και απασχόλησε τον Τύπο και την πλειοψηφία των ανθρώπων, το διαζύγιο της με τον Γιάννη Λάτσιο.
Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή για την περίοδο του χωρισμού της με τον Γιάννη Λάτσιο, την διαχείριση του διαζυγίου της από τον Πέτρο Κωστόπουλο και τα όσα δημοσίευσε στο περιοδικό του αλλά και για αυτό που πραγματικά την ενόχλησε.
Δείτε επίσης: Ο Πέτρος Κωστόπουλος στην Ελένη Μενεγάκη: Είχαν να μιλήσουν 7,5 χρόνια και πήγε καλεσμένος στην εκπομπή της-Η αμηχανία και η θερμή αγκαλιά
«Εγώ πικράθηκα, πληγώθηκα πάρα πολύ και θύμωσα», είπε αρχικά με τον Πέτρο Κωστόπουλο να της αντιπαραθέτει το χρονικό διάστημα που πέρασε μέχρι να δημοσιεύσει το υλικό που είχε στα χέρια του. «Η ανακοίνωση διαζυγίου έγινε εκεί αρχές Φλεβάρη, ήμουν Παρίσι με την Τζένη. Τρεις μήνες τα περιοδικά δεν έγραφαν τίποτα, μετά από φασισμό», ανέφερε προσπαθώντας να υπερασπιστεί τη στάση του.
«Δεν ήταν αυτό (που με ενόχλησε), μετά από αυτό εσύ έκανες πλάκα με αυτό που εγώ περνούσα και υπέφερα, όταν σε ρωτούσαν στις εκπομπές», είπε η Ελένη Μενεγάκη δείχνοντας πραγματικά πικραμένη.
Δείτε επίσης: Η Μενεγάκη αποκαλύπτει πρώτη φορά για τον Κωστόπουλο: «Εγώ πρώτα σου έστειλα ένα μήνυμα όταν σε είδα να καταρρέεις»
Ποια ήταν η ένστασή του Πέτρου Κωστόπουλου και γιατί ζήτησε αποδείξεις;


Ελένη Μενεγάκη: Μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιο με τον Λάτσιο και την συμπεριφορά του Κωστόπουλου
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Ελένη Μενεγάκη: Μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιο με τον Λάτσιο και την συμπεριφορά του Κωστόπουλου | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet