Αιμίλιος Λάτσιος: Αυτή είναι η δίαιτα που τον έστειλε στο νοσοκομείο

Δευτέρα, Οκτωβρίου 17, 2016

aimilios liatsos people 65 (1)
Δύσκολες στιγμές πέρασε το προηγούμενο διάστημα ο Αιμίλιος Λιάτσος με την υγεία του. Ο γνωστός δημοσιογράφος – παρουσιαστής όπως πρώτοι σας είχαμε γράψει μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μια λοίμωξη του αναπνευστικού και χρειάστηκε να νοσηλευτεί.
Πλέον είναι καλά στην υγεία του και μιλά στην real life για την περιπέτεια που έζησε και το σήμερα. «Ταλαιπωρήθηκα αρκετά. Τώρα είμαι πολύ καλα. Είχα μία λοίμωξη του αναπνευστικού. Ήμουν αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο, έκανα ό,τι μου είπαν οι γιατροί και πλέον έχω επιστρέψει κανονικά στη δουλειά», ανάφερε στην Πολυξένη Καραμίχα.
Πολύ σοβαρός είναι  ο λόγος που τον οδήγησε στο νοσοκομείο. Όπως έγινε γνωστό ο Αιμίλιος Λιάτσος«έπεσε» από μια αυτοσχέδια δίαιτα που ακολουθούσε τον τελευταίο καιρό. «Έκανα μόνος μου μια δίαιτα, την «είδα» επιστήμονας. Έκανα το εξής… μεγαλοφυές. Έτρωγα ένα καλό πρωινό. Ένα γεύμα την ημέρα, από Δευτέρα ως Παρασκευή έτρωγα μόνο κοτόπουλο με σαλάτα και το Σαββατοκύριακο κάτι άλλο. Γύρω στις 10 το βράδυ έτρωγα μια σοκολάτα και όταν επέστρεφα στις τρεις η ώρα το πρωί από τη δουλειά με περίμενε μια φρουτοσαλάτα. Ήταν πολύ μεγάλο λάθος. Μπορεί να χάνεις λίπος. Αλλά χάνεις και μυϊκό ιστό», δήλωσε εφιστώντας την προσοχή στις ακραίες ή αυτοσχέδιες δίαιτες.
Όσο για το πώς πέρασαν οι μέρες στο νοσοκομείο και αν φοβήθηκε ο καταξιωμένος δημοσιογράφος δήλωσε πως υπήρξαν στιγμές που λύγισε καθώς και ότι βασική του παρηγοριά και δύναμη ήταν ο εγγονός του. «Όταν γεννήθηκε ο μικρός πριν από 50 ημέρες, έμενα ήδη με είχε πιάσει ο πυρετός. Όλο αυτό το διάστημα δεν μπορούσα να τον δω, τον έβλεπα μόνο μέσω Face Time. (…) Ήταν η καθημερινή μου χαρά», εξήγησε.
Αιμίλιος Λάτσιος: Αυτή είναι η δίαιτα που τον έστειλε στο νοσοκομείο
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Αιμίλιος Λάτσιος: Αυτή είναι η δίαιτα που τον έστειλε στο νοσοκομείο | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet