Ο Αντώνης Σρόιτερ δηλώνει για την Ελένη Μενεγάκη: «Είναι άπειρη αλλά όμορφη και ονειρεύεται κάποτε να…»!

Σάββατο, Οκτωβρίου 01, 2016

menegaki-sroiter
Η Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε στο στούντιο, πίσω από τις κάμερες και συνομίλησε με τον παρουσιαστή. Τη συνάντηση δεν πρόδωσε κανένας από τους πρωταγωνιστές αλλά ο Δήμος Βερύκιος που λειτουργεί ως «άγρυπνο μάτι» του σταθμού.
Συγκεκριμένα, ανάρτησε μια κοινή φωτογραφία των παρουσιαστών στον προσωπικό του λογαριασμό στοTwitter και έγραψε: «Όταν η Ελενη εισβάλει στο Δελτιο Ειδήσεων του Alpha και …ανακρίνει τον Σροιτερ»!
Χθες, ο Αντώνης Σρόιτερ, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μια εικόνα από την συνάντηση που είχε με την ωραία Ελένη. Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία που τους δείχνει να κουβεντιάζουν. Χωρίς να αποκαλύπτει τα όσα συζήτησαν, σχολίασε με χιούμορ στη λεζάντα: «Εισβολή στο στούντιο, την ώρα του δελτίου. Την λένε Ελένη, είναι άπειρη αλλά όμορφη και ονειρεύεται κάποτε να εμφανιστεί στην τηλεόραση».
Δείτε την σχετική ανάρτηση του παρουσιαστή: 
Ο Αντώνης Σρόιτερ δηλώνει για την Ελένη Μενεγάκη: «Είναι άπειρη αλλά όμορφη και ονειρεύεται κάποτε να…»!
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Ο Αντώνης Σρόιτερ δηλώνει για την Ελένη Μενεγάκη: «Είναι άπειρη αλλά όμορφη και ονειρεύεται κάποτε να…»! | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet