Βάζει ένα φακελάκι τσάι κάτω από τον καθρέφτη του αυτοκινήτου του. Μόλις δείτε το λόγο, σίγουρα θα το κάνετε κι εσείς! [Εικόνες]

Πέμπτη, Οκτωβρίου 06, 2016

bazei-ena-fakelaki-tsai-katw-apo-ton-kathrefth
Όσοι οδηγείτε, σίγουρα θα θυμάστε την μυρωδιά ενός ολοκαίνουριου αυτοκινήτου. Δυστυχώς όμως, δεν διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα… Η μυρωδιά των τροφίμων, τα χυμένα ποτά κ.λ.π. μπορεί να κάνουν το αυτοκίνητό σας να μυρίζει πολύ άσχημα.
Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί ιδιοκτήτες αυτοκινήτων χρησιμοποιούν ακριβά αποσμητικά χώρου για να μυρίζει το μεταφορικό τους μέσο ωραία, αλλά σήμερα θα σας παρουσιάσουμε έναν ιδιαίτερα ανέξοδο τρόπο να μετατρέψετε το αυτοκίνητό σας σε αρωματική όαση!
Συχνά, οι οσμές δημιουργούνται ή ενισχύονται από την υψηλή υγρασία. Έτσι, αυτό είναι το θέμα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Αλλά τι μυρίζει ευχάριστα και επίσης απορροφά την υγρασία; Η απάντηση μπορεί να βρεθεί σε κάθε ντουλάπι ενός σπιτιού: ένα φακελάκι τσάι! Και το καλύτερο μέρος με τα φακελάκια τσαγιού, είναι ότι μπορείτε να τα βρείτε σε διάφορες γεύσεις και αρώματα.
Προκειμένου να προσδώσετε ένα ευχάριστο άρωμα τσαγιού στο αυτοκίνητό σας, θα πρέπει να καθαρίσετε καλά το αυτοκίνητό σας πρώτα, προκειμένου το φακελάκι να είναι σε θέση να απορροφήσει την υγρασία.
Και τώρα το μόνο που λείπει είναι το τσάι: επιλέξτε το είδος τσαγιού που σας αρέσει, όπως το μαύρο τσάι με βανίλια ή καραμέλα.
Μπορείτε απλά να κρεμάσετε το φακελάκι από τον καθρέφτη όπου θα βάζατε κανονικά το αποσμητικό χώρου.
Βάζει ένα φακελάκι τσάι κάτω από τον καθρέφτη του αυτοκινήτου του. Μόλις δείτε το λόγο, σίγουρα θα το κάνετε κι εσείς! [Εικόνες]
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Βάζει ένα φακελάκι τσάι κάτω από τον καθρέφτη του αυτοκινήτου του. Μόλις δείτε το λόγο, σίγουρα θα το κάνετε κι εσείς! [Εικόνες] | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet