Θυμάστε τη Μαρία Χοακινά του «Καρουζέλ»; Δεν φαντάζεστε πόσο σέξι και όμορφη είναι σήμερα!

Τρίτη, Οκτωβρίου 04, 2016

xoakina
Το «Καρουζέλ» είναι μια μεταγλωττισμένη παιδική – εφηβική σειρά που προβαλλόταν στην ΕΤ1. Χωρίς καμία αμφιβολία οι ποιο πολλοί την θυμάστε, καθώς τότε κατάφερε να κατακτήσει μια μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού. Η επιτυχία που σημείωσε ήταν τεράστια και οι πρωταγωνιστές παραμένουν στην μνήμη των τηλεθεατών μέχρι και σήμερα.
Φυσικά, το «αστέρι» της σειρά ήταν η μικρή Μαρία Χοακινά, το ξινό πλούσιο κοριτσάκι! Κανείς δε μπορεί να την ξεχάσει αυτή και τον παράφορο έρωτα του Σιρίλο προς το πρόσωπο της. Βέβαια, η αγάπη αυτή ήταν δύσκολη, μιας και ο ίδιος ήταν γιος ξυλουργού.
Σήμερα η Ludwika Paleta, η τηλεοπτική «Χοακινά» μεγάλωσε και δεν θυμίζει σε τίποτα το μικρό εκείνο ξινό κορίτσι που γνωρίσαμε. Είναι 37 ετών και πιο όμορφη από ποτέ. Η ηθοποιός με καταγωγή από το Μεξικό και την Πολωνία άλλαξε αρκετά εμφανισιακά, ενώ συχνά προωθεί την σέξι πλευρά της.
Έχει φωτογραφηθεί σχεδόν γυμνή για πολλά περιοδικά, ενώ είναι περιζήτητη από τα περιοδικά. Δείτε παρακάτω πως είναι σήμερα η μεγάλη πια, Μαρία Χοακινά!
Δείτε τις φωτογραφίες:
xoakina


Θυμάστε τη Μαρία Χοακινά του «Καρουζέλ»; Δεν φαντάζεστε πόσο σέξι και όμορφη είναι σήμερα!
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Θυμάστε τη Μαρία Χοακινά του «Καρουζέλ»; Δεν φαντάζεστε πόσο σέξι και όμορφη είναι σήμερα! | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet