Στα πατώματα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το απρόοπτο στην εκπομπή και η αντίδραση των συνεργατών της

Σάββατο, Οκτωβρίου 08, 2016Αποτέλεσμα εικόνας για σπυροπουλου
Πρεμιέρα για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν έκανε σήμερα η εκπομπή «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» και όπως ήταν αναμενόμενο δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα απρόοπτα.
Με αέρα ανανέωσης και μια ιδιαίτερη ηρεμία καλημέρισε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το τηλεοπτικό κοινό παρουσιάζοντας τα πρόσωπα που θα βρίσκονται στο πλάι της και θα μας κρατούν συντροφιά τα Σαββατοκύριακα. Άγχος και αμηχανία σαφώς και υπήρχαν παρόλα αυτά η εμπειρία τους βοήθησε να τα κοντρολάρουν.
Τα γέλια και τα πειράγματα δε θα μπορούσαν να λείπουν από την παρέα πόσο μάλλον όταν σε αυτή προστέθηκε φέτος ο Σάββας Πούμπουρας. Δεν άργησε λοιπόν η οικοδέσποινα της εκπομπής να βρεθεί κυριολεκτικά στα… πατώματα, ξεσπώντας σε γέλια μετά την είσοδο ενός συνεργάτη της με το σκυλάκι στο πλατό.
kwnstantina-spiropoulou
«Έκανα ένα αυθόρμητο πέσιμο για να πάει καλά η σεζόν», δήλωσε η ξανθιά παρουσιάστρια ενώ ο Σάββας Πούμπουρας έσπευσε να τη βοηθήσει να σηκωθεί.
Δείτε το απολαυστικό στιγμιότυπο:
Στα πατώματα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το απρόοπτο στην εκπομπή και η αντίδραση των συνεργατών της
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Στα πατώματα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το απρόοπτο στην εκπομπή και η αντίδραση των συνεργατών της | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet