ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ: ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ – ΣΟΚ! ΝΕΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ψαλίδας με τη ΝΔ! ΔΕΙΤΕ που έχει φτάσει η διαφορά!

Τρίτη, Οκτωβρίου 04, 2016

dimoskopisi_pulse-600x275
Δημοσκόπηση ΠΑΜΑΚ: Διευρύνεται στο 12,5% το προβάδισμα της ΝΔ
Εικόνα κατακερματισμού στα μικρότερα κόμματα. Στην παράσταση νίκης η ΝΔ προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με 49 ποσοστιαίες μονάδες.

s1
s2
Νέο άνοιγμα της ψαλίδας ανάμεσα στην αξιωματική αντιπολίτευση και τον ΣΥΡΙΖΑ- Η διαφορά ήταν στις 10 μονάδες πριν από ένα μήνα
1383ACB4A836B8EB771C494E93D71050
Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας κατά 12,5 ποσοστιαίες μονάδες έναντι του ΣΥΡΙΖΑ διαπιστώνει η δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για λογαριασμό της τηλεόρασης του Σκάι. Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 28,5% έναντι 16% του ΣΥΡΙΖΑ.


Η έρευνα δείχνει περαιτέρω άνοιγμα της ψαλίδας μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με την αντίστοιχη δημοσκόπηση που είχε γίνει στις 5 Σεπτεμβρίου. Τότε η διαφορά μεταξύ των δύο κομμάτων ήταν 10%: 27,5% για τη ΝΔ, έναντι 17,5% του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην παράσταση νίκης το 62% θεωρεί ότι τις επόμενες εκλογές θα τις κερδίσει η ΝΔ, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται έναντι του Αλέξη Τσίπρα με 30,5% έναντι 17% του πρωθυπουργού.
Η έρευνα έγινε κατά το διάστημα από τις 30 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου σε δείγμα 1.500 ατόμων.
Οι 8 στους 10 δηλώνουν ότι τα πράγματα κινούνται προς τη λάθος κατεύθυνση, ενώ μόνο το 8,5% έχει αντίθετη άποψη. Από τις επιδόσεις της κυβέρνησης είναι ικανοποιήμενοι μόνο το 5,5%, ενώ το 86,5% των ερωτηθέντων δηλώνουν ότι δεν είναι ικανοποιημένοι.
Σε ό,τι αφορά τη διαδικασία των τηλεοπτικών αδειών το 64,5% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι υποκρύπτει πολιτικές σκοπιμότητες.
Περισσότερο αξιόπιστο πρόγραμμα στη ΔΕΘ σύμφωνα με τη δημοσκόπηση παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με διαφορά 14 ποσοστιαίες μονάδες μπροστά από τον Αλέξη Τσίπρα.
Το 60,5% δεν πιστεύει την εξαγγελία του προέδρου της ΝΔ για σταδιακή μείωση του ΕΝΦΙΑ.
Το 69% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι δεν συμφωνεί με τη φράση ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ έχει να προσφέρει ακόμη στη χώρα. Είναι χαρακτηριστικό ότι με τη φράση αυτή συμφωνεί απόλυτα μόλις των 5% των ερωτηθέντων.www.press-news.g
ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ: ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ – ΣΟΚ! ΝΕΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ψαλίδας με τη ΝΔ! ΔΕΙΤΕ που έχει φτάσει η διαφορά!
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ: ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ – ΣΟΚ! ΝΕΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ψαλίδας με τη ΝΔ! ΔΕΙΤΕ που έχει φτάσει η διαφορά! | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet