Νάντια Μπουλέ: Η εμφάνιση-έκπληξη του μπαμπά της στα γενέθλιά της!

Σάββατο, Οκτωβρίου 01, 2016

Νάντια Μπουλέ: Η εμφάνιση-έκπληξη του μπαμπά της στα γενέθλιά της!
Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Νάντια Μπουλέ και γίνεται 32 ετών. Η όμορφη παρουσιάστρια και ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Μόλις Χώρισα» με τον Μέμο Μπεγνή ήδη γιόρτασε τα γενέθλιά της σε ένα πάρτι που έκρυβε πολλές εκπλήξεις για εκείνη. 

Το απόγευμα της Παρασκευής 30 Σεπτεμβρίου η Νάντια και όλοι οι ηθοποιοί της παράστασης βρέθηκαν στο θέατρο Κιβωτός για την παρουσίαση του έργου. Εκεί την περίμενε και μια έκπληξη, ένα πάρτι που της είχαν ετοιμάσει οι συνάδελφοί της καθώς και μια εντυπωσιακή τούρτα-γενεθλίων που είχε πάνω την εορτάζουσα και την κρατούσε ο πατέρας της, Γιάννης Μπουλές. 

Η συγκίνηση ήταν μεγάλη και όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω όλοι πέρασαν όμορφες στιγμές! Μεταξύ άλλων εκεί ήταν η Μαρία Γεωργιάδου, η Κωνσταντίνα Κλαψινού, η Σόφη Ζαννίνου, η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Ορφέας Παπαδόπουλος.
Λίγα λόγια για το έργο: 

Το «Μόλις Χώρισα» επανέρχεται πιο δυναμικό από ποτέ στην επικαιρότητα του σήμερα για να μας παρασύρει με τη δυνατή μουσική του, τις σπαρταριστές ατάκες και τους ευρηματικούς χαρακτήρες του.

Η Νάντια Μπουλέ, ο Μέμος Μπεγνής, ένας dj και 14 ακόμη ηθοποιοί αποτελούν το τέλειο guest list για το πάρτι της χρονιάς, με γνωστά τραγούδια, όπως δεν τα έχουμε ξανακούσει και γενέθλια, όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί.

Ηθοποιοί και θεατές τραγουδoύν, πίνουν και χορεύουν όλοι μαζί, αντιστέκονται στην καθημερινότητα που ζούμε και αποδεικνύουν ότι η ζωή έχει χρώμα και ο χωρισμός θέλει καλοπέραση.

Η παράσταση ανεβαίνει στο θέατρο Κιβωτός σε σκηνοθεσία Βασίλη Μυριανθόπουλου.Νάντια Μπουλέ: Η εμφάνιση-έκπληξη του μπαμπά της στα γενέθλιά της!
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Νάντια Μπουλέ: Η εμφάνιση-έκπληξη του μπαμπά της στα γενέθλιά της! | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet