Κατερίνα Μονογυιού: Ο «φτωχικός» γάμος της υποψήφιας της ΝΔ. Ποιον παντρεύτηκε

Τετάρτη, Οκτωβρίου 12, 2016

Ποιον παντρεύτηκε η υποψήφια της ΝΔ, Κατερίνα Μονογυιού και πώς ήταν ο γάμος της;
Ο λόγος για την υποψήφια βουλευτή της ΝΔ, Κατερίνα Μονογυιού και τον εκλεκτό της καρδιάς της Χάρη Μαριόλη!
Ο γάμος τους ρομαντικός, ονειρεμένος, παραμυθένιος! Το παραμυθένιο σκηνικό σε συνδυασμό με την Ελληνική μουσική έκαναν τον γάμο τους μοναδικό!
Λουλούδια, κόκκινο χαλί, ρομαντικό νυφικό που στη συνέχεια μετετράπη σε ένα σeξι φόρεμα δια χειρός της Άννας Βενέτη έκαναν το όλο σκηνικό να μοιάζει ξεχωριστό. Η φρέσκια βουλευτής, Κατερίνα Μονογυιού έλαμπε μέσα στο νυφικό της.
Η τελετή του γάμου, έγινε στο νησί των ανέμων, στην Ιερά Μονή της Παναγίας Τουρλιανής, στην Άνω Μερά Μυκόνου , από τον μητροπολίτη Σύρου -Μυκόνου Δωρόθεο Β και τον Μητροπολίτη Μεξικού Αθηναγόρα.
Στην τελετή παρευρέθησαν πολλοί ακόμη ιερείς και καλεσμένοι ανάμεσα στους οποίους ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού κ. Μπρίγγος, η Περιφερειακή σύμβουλος Χριστιάνα Πάπιτση και ο Έπαρχος Σίφνου κ Βενάκης.
Μετά τον γάμο της Κατερίνας Μονογυιού και του εκλεκτού της καρδιά της, ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, στο «Hippie Fish», στη περιοχή του Άγιου Ιωάννη.
Το κέφι απογειώθηκε με το Μυκονιάτικο συγκρότημα Αποσπερίτες ενώ αρκετά γαλάζια στελέχη έδειξαν από νωρίς τις χορευτικές τους ικανότητες.
Δείτε το βίντεο του γάμου της Κατερίνας Μονογυιού, υποψήφιας της ΝΔ:

Κατερίνα Μονογυιού: Ο «φτωχικός» γάμος της υποψήφιας της ΝΔ. Ποιον παντρεύτηκε
Epirusblog Gr
5 of 5
Ποιον παντρεύτηκε η υποψήφια της  ΝΔ , Κατερίνα  Μονογυιού  και πώς ήταν ο  γάμος  της;
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Κατερίνα Μονογυιού: Ο «φτωχικός» γάμος της υποψήφιας της ΝΔ. Ποιον παντρεύτηκε | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet