ΔΗΛΩΣΗ-ΒΟΜΒΑ από πατρινιά γιατρό-πορνοστάρ και… «μελλοντική» βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ! «Γουστάρω Πολάκη μου… Είναι ο προϊστάμενος μου…»

Δευτέρα, Οκτωβρίου 03, 2016

Αποτέλεσμα εικόνας για πολακης πορνοσταρ βουλευτης
Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να γίνει η γιατρός- πορνοστάρ η οποία σπούδασε και πήρε πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Πάτρας. Η Αφροδίτη Αδάμη λέει πως είναι η πρώτη γιατρός που έγινε pornostar, για να βγάζει τα προς το ζην.
Η νεαρή κοπέλα δηλώνει ενθουσιασμένη με τον ΣΥΡΙΖΑ και όπως λέει όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει δημοσιογράφος ή βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
«Από τον ρόλο μου σαν γιατρός κρατάω το γεγονός ότι ο πιο sexy πολιτικός του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Παύλος Πολάκης που είναι (κατά κάποιο τρόπο) προϊστάμενός μου. Γουστάρω Πολάκη μου…!», λέει χαρακτηριστικά.
Η Αφροδίτη πέρασε από τις πρώτες στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών και πήρε το πτυχίο της με βαθμό 6,13 (καλώς).
Η 24χρονη Αφροδίτη Αδάμη, όπως είναι το καλλιτεχνικό της όνομα, ονειρεύεται να γίνει πορνοστάρ και -όπως λέει η ίδια- να ζήσει την απόλυτη απελευθέρωση στα πλατό της εταιρείας παραγωγής ερωτικών ταινιών.
dete.gr
ΔΗΛΩΣΗ-ΒΟΜΒΑ από πατρινιά γιατρό-πορνοστάρ και… «μελλοντική» βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ! «Γουστάρω Πολάκη μου… Είναι ο προϊστάμενος μου…»
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

ΔΗΛΩΣΗ-ΒΟΜΒΑ από πατρινιά γιατρό-πορνοστάρ και… «μελλοντική» βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ! «Γουστάρω Πολάκη μου… Είναι ο προϊστάμενος μου…» | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet