Ποιος ήταν ο άνδρας που βρέθηκε κρεμασμένος στον Πειραιά

Δευτέρα, Οκτωβρίου 10, 2016

Ποιος ήταν ο άνδρας που βρέθηκε κρεμασμένος στον Πειραιά;
Ένα αποτρόπαιο θέαμα αντίκρισαν το απόγευμα του Σαββάτου δεκάδες περαστικοί που έτυχε να περνούν λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα του Σαββάτου από την πλατεία Κλαυθμώνος στο κέντρο της Αθήνας.
Σύμφωνα με την αστυνομία, υπήρξε κλήση από έναν πολίτη, ο οποίος κατήγγειλε ότι ένας άνδρας βρίσκεται κρεμασμένος σε δέντρο επί της πλατείας Κλαυθμώνος, δίπλα ακριβώς από το κτήριο όπου φιλοξενείται το
υπουργείο Εσωτερικών.
Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και προχώρησαν στην προσαγωγή ενός Πολωνού και ενός Ουκρανού που ήταν εμφανώς μεθυσμένοι.
Στις καταθέσεις τους οι ίδιοι ανέφεραν πως ο νεκρός άνδρας ήταν Πολωνός και φίλος τους και πως πριν βρεθεί κρεμασμένος ήταν μαζί τους και είχε μεθύσει και ο ίδιος.
Ανέφεραν δε πως, κάποια στιγμή, το ίδιο το θύμα πέταξε ένα σκοινί στο δέντρο, το πέρασε από το λαιμό του και προσποιήθηκε απαγχονισμό, με αποτέλεσμα ωστόσο, όντως να κρεμαστεί και να χάσει τη ζωή του.
Με βάση και τα λεγόμενα αυτόπτη μάρτυρα, οι αστυνομικοί τούς συνέλαβαν και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα, με δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση καθώς, φέρονται να λογομάχησαν και στη συνέχεια να κρέμασαν τον άτυχο άνδρα από το δέντρο.
Μέχρι στιγμής, δεν έχουν αποδοθεί ευθύνες στους δύο άνδρες, ωστόσο εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Ποιος ήταν ο άνδρας που βρέθηκε κρεμασμένος στον Πειραιά
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Ποιος ήταν ο άνδρας που βρέθηκε κρεμασμένος στον Πειραιά | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet