ΣΟΚ! “Μάνα” έδεσε με σκοινί το μωρό της και το ΠΙΕΖΕ να φάει σκυλοτροφή (ΦΩΤΟ)

Δευτέρα, Οκτωβρίου 10, 2016

897513
Οι μητέρες υποτίθεται προστατεύουν και φροντίζουν τα παιδιά τους. Μια γυναίκα ωστόσο, αποφάσισε, ότι το παιδί της δεν άξιζε την μητρική της αγάπη.
Η Ayra Dela Cruz Francisco από την Μανίλα στις Φιλιππίνες, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Facebook του παιδιού της, που το είχε δεμένο με σχοινί και το εξανάγκαζε να τρώει σκυλοτροφή, πεσμένο στα χέρια και τα πόδια.

897513
Όσοι αντίκρυσαν τη φωτογραφία, εξαγριώθηκαν και μια γυναίκα από το Δουβλίνο αποφάσισε να δράσει. Η Lurleen Hilliard, 46 ετών, είναι μια δραστήρια ακτιβίστρια κατά της παιδικής κακοποίησης.

“Αν ανεχόμαστε τέτοιου είδους κακοποίηση, οι γονείς θα νομίζουν ότι μπορούν να δημοσιεύουν τέτοιες εικόνες στο διαδίκτυο, για να φαίνονται ωραίοι και τότε αυτό που κάνουμε είναι σαν να λέμε ότι υποστηρίζουμε παιδική κακοποίηση,” δήλωσε στη Daily Mail.


“Αυτό που με έκανε να ανησυχήσω είναι αν αυτό την έκανε χαρούμενη να το δημοσιεύσει στο Facebook, τότε τι άλλο έχει κάνει, χωρίς να το γνωρίζει κανείς; Αν είναι πρόθυμη να δείξει κάτι τέτοιο, τι δεν προτίθεται να μας δείξει;
Οι αρχές στις Φιλιππίνες ειδοποιήθηκαν από χρήστες του διαδικτύου και η Dela Cruz Francisco έχει συλληφθεί και κρατείται.
bebe
ΣΟΚ! “Μάνα” έδεσε με σκοινί το μωρό της και το ΠΙΕΖΕ να φάει σκυλοτροφή (ΦΩΤΟ)
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

ΣΟΚ! “Μάνα” έδεσε με σκοινί το μωρό της και το ΠΙΕΖΕ να φάει σκυλοτροφή (ΦΩΤΟ) | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet