Όταν το πέος μένει… μαλακό! Πως θα κάνεις σεξ;

Κυριακή, Οκτωβρίου 09, 2016

28f4af05036a9e5e5a9305b7012d3bfe
Ο μεγαλύτερος φόβος που αντιμετωπίζουν οι άνδρες λίγο πριν από το σεξ, είναι αν θα έχουν καλή στύση. Και όχι μόνο οι άνδρες, αλλά και οι γυναίκες αγωνιούν, καθώς στην κουλτούρα μας δεχόμαστε μόνο το σεξ με διείσδυση, που προϋποθέτει σκληρά και δυνατά πέη.
Οταν, όμως, δεν συμβαίνει; Τι γίνεται όταν το πέος του άνδρα μένει χαλαρό; Η Pamela Madsen, σεξολόγος και σύμβουλος σχέσεων γυναικών, εξηγεί , γιατί δεν πρέπει οι γυναίκες να υποτιμούν ένα χαλαρό πέος.
1. Ο νούμερο ένα μύθος είναι ότι όταν ένας άνδρας δεν πετυχαίνει καλή στύση και το πέος του είναι χαλαρό κατά τη διάρκεια του σεξ, δεν νοιώθει επιθυμία για τη γυναίκα που έχει στο κρεβάτι του. Δεν είναι αλήθεια. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το πέος ενός άνδρα παραμένει χαλαρό, που δεν σχετίζονται με την επιθυμία για τη γυναίκα που έχει δίπλα του. Είναι μύθος ότι η σεξουαλική επιθυμία ενός άνδρα για μια γυναίκα εκφράζεται μόνο με τη στύση.
Image result for πέος σεξ
2. Το μαλακό πέος μπορεί να νοιώσει ευχαρίστηση, ακόμη και οργασμό. Πολλοί άνθρωποι το αγνοούν. Εάν δεν μπορεί να σηκωθεί, δεν μπορεί να κάνει σεξ, ούτε να φτάσει σε οργασμό. Ανοησίες. Το θέμα είναι ότι οι άνδρες μεγαλώνουν μαθαίνοντας ότι αν δεν τους σηκώνονται είναι ανίκανοι. Και νοιώθουν ντροπιασμένοι. Οι άνδρες με χαλαρό πέος, μπορούν να νοιώσουν σεξουαλική επιθυμία και οργασμό. Μερικοί από τους πιο αρρενωπούς άνδρες που γνωρίζω, δεν έχουν σκληρό πέος. Είναι ώρα οι γυναίκες να δείξουν την ίδια στοργή στο χαλαρό πέος, με αυτή που δείχνουν στο σκληρό.
Αγγίξτε, αγαπήστε και θαυμάστε το μαλακό πέος, όπως θέλετε, ως γυναίκα, να σας αγγίζουν, να σας αγαπούν, να σας επιθυμούν. Επιτρέψτε στον άνδρα που έχει μαλακό πέος να νοιώσει ευχαρίστηση, χωρίς να ντρέπεται.
3. Οταν μιλάμε για σεξ, αυτό που έχουμε μάθει είναι ότι ο άνδρας πρέπει να διεισδύει. Είναι αυτός που μπαίνει. Κατά τη συνουσία το πέος μπορεί να μαλακώσει και, μαζί με αυτό (αν δεν ντραπεί) μπορεί να μαλακώσει και η καρδιά του. Μπορεί να γίνει πιο τρυφερός με την ερωμένη του και πιο ανοικτός. Ως αποτέλεσμα, η έμφαση μπορεί να δοθεί στο συναίσθημα. Η σεξουαλική ενέργεια μπορεί να φύγει από το κορμί του, όταν σταματά να εστιάζει στη διείσδυση και να μεταφερθεί στο συναίσθημα και στην ένωση με το σώμα της ερωμένης του. Τι θα συμβεί αν σταματήσουμε το σωματικό σεξ και περάσουμε στο συναισθηματικό σεξ; Ως σεξολόγος, ξοδεύω πολύ χρόνο μιλώντας στις γυναίκες που συνδέουν την καρδιά τους με τον κόλπο τους. Τι θα συμβεί αν και οι άνδρες αυτό;
Image result for πέος σεξ
4. Οι άνδρες μπορούν να βιώσουν τη σεξουαλικότητα από μια άλλη πλευρά, μπορούν αντί να διεισδύσουν στη σύντροφό τους, να είναι δραστήριοι με τα χέρια, ή με την επαφή σώμα με σώμα.Αυτό είναι γνωστό ως ενεργητικό σεξ και μπορεί να γίνει αισθητό στο σώμα των εραστών, όπως μία κατάσταση διαλογισμού. Ο νευροδιαβιβαστής του έρωτα, η οξυτοκίνη, μπορεί να αρχίσει να ρέει μεταξύ των εραστών και μπορούν να βιώσουν βαθύτερα συναισθήματα. Σκεφτείτε να εστιάζετε σε απαλές κινήσεις, ανάσες, βλέποντας ο ένας τον άλλο στα μάτια και την επαφή σώμα με σώμα.
Οι άνδρες που έχουν ζήσει τη ζωή τους έχοντας στύση, πρέπει να μάθουν κι’ άλλους τρόπους για να κάνουν σεξ στην ερωμένη τους. Πρέπει μόνο να μάθουν με πόσους διαφορετικούς τρόπους μπορεούν να της το κάνουν. Απλώς δεν τους μαθαίνουμε πως να της κάνουν σεξ χωρίς να βρίσκονται σε πλήρη στύση και εκείνες μπορούν να νοιώσουν υπέροχα να πάρουν κάτι διαφορετικό από ότι συνήθως τους προσφέρεται.
Οι άνδρες με μαλακό πέος μπορούν να μάθουν πως να «παίρνουν» την ερωμένη τους, σαν άνδρες με πλήρη στύση. Και μπορούν να μάθουν πως μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι εραστές. Το να χάσουν τη στύση τους, ή να την απωλέσουν για ένα διάστημα, μπορεί πραγματικά να είναι δώρο για την παρτενέρ τους, ειδικά αν και οι δύο μπορούν να το δουν ως μία ευκαιρία να εξερευνήσουν όλο το φάσμα της σεξουαλικότητας και του έρωτα. Δεν είναι το παν ένα σκληρό πέος και ένα πήδημα.www.press-news.g
Όταν το πέος μένει… μαλακό! Πως θα κάνεις σεξ;
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Όταν το πέος μένει… μαλακό! Πως θα κάνεις σεξ; | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet