Θέλεις τα νύχια σου να μακρύνουν πιο γρήγορα; Αυτοί είναι οι τρόποι!

Παρασκευή, Οκτωβρίου 07, 2016

nailmain
Έχεις νύχια που δεν μεγαλώνουν εύκολα; Που σπάνε; Ή μήπως τα τρώς; Σίγουρα πάντως για να διαβάζεις αυτό το άρθρο θέλεις να τα μακρύνεις και μάλιστα γρήγορα!
Ξεκινάμε λοιπόν με τις συμβουλές μας κατευθείαν για να μη χάνεις χρόνο!
Να βάφεις τα νύχια σου
nailmain-1

Σίγουρα η λογική σου θα σου πει ότι τα χημικά από τα βερνίκια αλλά και τα ξεβαφτικά, κάνουν τα νύχια σου πιο αδύναμα. Σκέψου όμως ότι κάθε φορά που τα βάφεις ότι γίνονται πιο δυνατά γιατί δεν τα τρως ενώ γίνονται πιο σκληρά με αποτέλεσμα λιγότερα ατυχήματα. Εξάλλου μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα μη τοξικό βερνίκι… Για όλα υπάρχουν λύσεις!
Χρησιμοποίησε τζελ
nailmain-2
Θέλεις άμεσα αποτελέσματα με νύχια που θα τα βλέπεις να μεγαλώνουν και θα τα χαίρεσαι; Η λύση είναι τζελ. Θα σου κρατήσει περίπου 4 εβδομάδες και όσο θα μεγαλώνουν εσύ θα προσθέτεις τζελ χτίζοντας το νύχι σου! Η συμβουλή μας είναι ωστόσο να επιλέξεις ένα απαλό ουδέτερο χρώμα που δε θα κάνει διαφορά όσο θα μεγαλώνει το φυσικό σου νύχι.
Να αφαιρείς απαλά το ασετόν!
nailmain-3

Μην πάρεις ένα οποιοδήποτε ξεβαφτικό νυχιών. Ψάξε γι’ αυτό που περιέχει βιταμίνη Α που θα θρέψει τα νύχια σου κατά τη διαδικασία αφαίρεσης της βαφής.
Λιμάρισε τα νύχια σου ανάμεσα στα ραντεβού σου για μανικιούρ!
nailmain-4
Όταν τα νύχια σου δεν είναι βαμμένα προσπάθησε να κρατήσεις ένα μήκος και ένα σχήμα. Χρησιμοποίησε την απαλή πλευρά της λίμας σου για να απαλύνεις τις αντιαισθητικές κάθετες ραβδώσεις και να αυξήσεις τη ροή του αίματος που επιτρέπει στα νύχια να μεγαλώσουν.
Πάρε βιοτίνη
Young Woman Taking Vitamins Ginseng Pill
Χάρη στην ευεργετική της δράση στα μαλλιά, νύχια και δέρμα, η βιοτίνη είναι γνωστή ως η «βιταμίνη της ομορφιάς». Αυτό οφείλεται στο ότι ενεργοποιεί τον μεταβολισμό των πρωτεϊνικών αμινοξέων στις ρίζες των μαλλιών και τα κύτταρα των νυχιών.joytv
Θέλεις τα νύχια σου να μακρύνουν πιο γρήγορα; Αυτοί είναι οι τρόποι!
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Θέλεις τα νύχια σου να μακρύνουν πιο γρήγορα; Αυτοί είναι οι τρόποι! | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet