Πασίγνωστος ηθοποιός αποκαλύπτει: «Θέλω να με κάψουν και μετά να γίνει ένα πάρτι»

Σάββατο, Οκτωβρίου 08, 2016

spiros-mpimpilas
Στο θέατρο Λαμπέτη για την πρεμιέρα της παράστασης «Βάφ’ τα μαύρα», παρευρέθηκαν πολλά πρόσωπα της εγχώριας showbiz μεταξύ των οποίων και ο Σπύρος Μπίμπιλας.
Ο γνωστός ηθοποιός μιλώντας στους δημοσιογράφους δεν δίστασε να αποκαλύψει πως έκανε την πρώτη του διαθήκη σε ηλικία 25 ετών. Ο ίδιος μεγάλωσε σε μια οικογένεια που διατηρούσε γραφείο κηδειών παρόλα αυτά οι απόψεις του σχετικά με τον ενταφιασμό διαφέρουν.
spiros-mpimpilas
Συγκεκριμένα δήλωσε: «Εγώ εγγράφως έχω αφήσει τι θα γίνει όταν θα πεθάνω. Θέλω να καώ στην πατρίδα μου και όχι στη Βουλγαρία και μέχρι το τέλος της ζωής μου θα προσπαθήσω και τα το πετύχω αυτό το πράγμα. Δεν θέλω ούτε πολιτική κηδεία. Θέλω απλώς οι δικοί μου να με στείλουν για κάψιμο και αμέσως μετά να γίνει μια πολύ μεγάλη γιορτή γιατί πέρασε από τη ζωή ένας πολύ ευτυχισμένος άνθρωπος. Ένα πάρτι με τραγούδια, με χορούς. Είχα κάνει την πρώτη μου διαθήκη στα 25 μου, όταν πήρα το πρώτο μου σπίτι. Είμαστε τυχεροί που ζούμε. Τώρα μπορεί να γίνει κάτι και να καταπλακωθούμε όλοι μαζί».
Δείτε το βίντεο:

Πασίγνωστος ηθοποιός αποκαλύπτει: «Θέλω να με κάψουν και μετά να γίνει ένα πάρτι»
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Πασίγνωστος ηθοποιός αποκαλύπτει: «Θέλω να με κάψουν και μετά να γίνει ένα πάρτι» | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet