Πιο αδύνατη από ποτέ η Μαριάντα Πιερίδη: Ο προβληματισμός της τραγουδίστριας για τα κιλά της

Πέμπτη, Οκτωβρίου 06, 2016

mariada pieridi people 69 tattoo
Η Μαριάντα Πιερίδη έχει απασχολήσει πολλές φορές τα Μέσα για το σώμα της. Ο λόγος είναι η εντυπωσιακή σιλουέτα της και οι γραμμωμένοι κοιλιακοί της. Η τραγουδίστρια είναι ιδιαίτερα γυμνασμένη γι’ αυτό και έχει χαρακτηριστεί από πολλούς «το σώμα».

Ακόμη και όταν ήταν έγκυος, εντυπωσίαζε με τις αναλογίες της, ενώ πήρε πολύ λίγα κιλά. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός, ότι έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.
Ωστόσο, η τραγουδίστρια είναι φανερά αδυνατισμένη πια. Θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι πιο αδύνατη από ποτέ. Μάλιστα, είναι κάτι που το έχει προσέξει και η ίδια. Συγκεκριμένα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια ολόσωμη φωτογραφία της, η οποία «προδίδει» την αδυνατισμένη σιλουέτα της.
Στην λεζάντα έγραψε μεταξύ άλλων: «Μάλλον πρέπει να αρχίσω να τρώω λίγο περισσότερο»! Εκτός από τα κιλά η Μαριάντα ανανέωσε και το look της, καθώς τα μαλλιά της είναι ελαφρώς ροζ.

Δείτε την φωτογραφία: 
pieridi

Πιο αδύνατη από ποτέ η Μαριάντα Πιερίδη: Ο προβληματισμός της τραγουδίστριας για τα κιλά της
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Πιο αδύνατη από ποτέ η Μαριάντα Πιερίδη: Ο προβληματισμός της τραγουδίστριας για τα κιλά της | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet