Όταν η γυναίκα κάνει αυτό στο σ ε ξ τότε μάλλον απατάει τον σύντροφό της…

Κυριακή, Οκτωβρίου 02, 2016

Όταν η γυναίκα κάνει αυτό στο σeξ τότε μάλλον απατάει τον σύντροφό της…
Σε κάθε ζευγάρι υπάρχει το «πράσινο τερατάκι» της ζήλειας και της αμφισβήτησης για το κατά πόσον ο ένας είναι αφοσιωμένος και πιστός στον άλλο. Όσον αφορά τις γυναίκες, ωστόσο, υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια που μπορεί να «προδώσει» το αν έχουν απατήσει τον σύντροφό τους…
Επιστήμονες από το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ ανέλυσαν τα δεδομένα μιας έρευνας επάνω στις σeξουαλικές συνήθειες νεαρών ανθρώπων και -μεταξύ άλλων- διαπίστωσαν ότι όσο πιο συχνά προσποιείται μια γυναίκα τον 0ργασμό, όταν κάνει σeξ με τον σύντροφό της, τόσο πιθανότερο είναι να τον απατήσει κιόλας!
Αναλυτικότερα στην μελέτη συμμετείχαν 138 φοιτήτριες και 121 φοιτητές. Οι ερευνητές ήθελαν να ανακαλύψουν εάν τα άτομα που είναι ικανοποιημένα με τη σeξουαλική τους ζωή έχουν πιθανότητες να απατήσουν τον/την σύντροφό τους.
Από τις απαντήσεις τους διαπίστωσαν αρχικά πως οι γυναίκες προσποιούνται 0ργασμό πολύ πιο συχνά σε σύγκριση με τους άνδρες, με τα ποσοστά να αγγίζουν το 18% και 5% αντίστοιχα. Και, ναι, όντως μπορούν να προσποιηθούν οpγaσμό και οι άντρες, ειδικά όταν χρησιμοποιούν πρ0φυλακτικό…
Από την ίδια έρευνα προέκυψε ότι μια στις έξι γυναίκες που έpωτήθηκε παραδέχτηκε πως είχε απατήσει τον σύντροφό της.
Διασταυρώνοντας τις γυναίκες που προσποιούνταν τακτικά οpγaσμό με εκείνες που είχαν απατήσει τον σύντροφό τους τουλάχιστον μία φορά, διαπίστωσαν ότι αυτές οι δύο συμπεριφορές της γυναίκας στο σeξ, συνδυάζονται. Οι γυναίκες που προσποιούνται οpγaσμό είναι πιο επιρρεπείς στην απιστία. Αντιθέτως, η συχνότητα του 0ργασμού δε φαίνεται να επηρεάζει τις “παράνομες” σχέσεις.
Όταν η γυναίκα κάνει αυτό στο σ ε ξ τότε μάλλον απατάει τον σύντροφό της…
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Όταν η γυναίκα κάνει αυτό στο σ ε ξ τότε μάλλον απατάει τον σύντροφό της… | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet