Πρόβλημα υγείας για την Αρετή Κετιμέ: Η ανακοίνωσή της και οι συνέπειες στην καλλιτεχνική της πορεία

Τρίτη, Οκτωβρίου 04, 2016

areti-ketime
Η Αρετή Κετιμέ ξεχώρισε από πολύ μικρή ηλικία για το ταλέντο της στ σαντούρι.  Πολλοί είχαν εντυπωσιαστεί πώς ένα τόσο μικρό κορίτσι ασχολείται με την παραδοσιακή μουσική, όμως η μελωδική φωνή της και το ταλέντο της, ήταν αρκετά για να πείσουν άπαντες για όσα είναι ικανή.
Σήμερα, στα 27 της χρόνια, συμμετέχει σε πολλές μουσικές παραστάσεις αλλά και συναυλίες. Ωστόσο, όπως μας πληροφόρησε μέσα από τη σελίδα της στο Facebook, αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Αναλυτικά έγραψε προχθές στα social media: «Καλημέρα σας και καλό μήνα αγαπητοί φίλοι. Θέλω να σας ανακοινώσω πως για κάποιο χρονικό διάστημα δε θα μπορώ να παίζω όπως έπαιζα το αγαπημένο μου μουσικό όργανο καθώς εδώ και καιρό ταλανίζομαι από πρόβλημα και στα δύο μου χέρια. Έχω ξεκινήσει θεραπείες που θα διαρκέσουν και τα χέρια μου χρειάζονται ξεκούραση. Θα παίζω σαντούρι όσο τον δυνατόν λιγότερο ώστε να μην τα καταπονώ. Ευχαριστώ για την κατανόηση».
Δείτε την ανάρτησή της, την οποία μάλιστα έκανε και pinned to the top στο προφίλ της.http://www.peoplegreece.com/
Πρόβλημα υγείας για την Αρετή Κετιμέ: Η ανακοίνωσή της και οι συνέπειες στην καλλιτεχνική της πορεία
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Πρόβλημα υγείας για την Αρετή Κετιμέ: Η ανακοίνωσή της και οι συνέπειες στην καλλιτεχνική της πορεία | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet