Κώστας Αποστολάκης: Αποκαλύπτει ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που χώρισε με την Πηνελόπη Πλάκα

Κυριακή, Οκτωβρίου 09, 2016

pinelopi plaka kostas apostolakis
Ο χωρισμός τους πριν από περίπου ένα μήνα έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία καθώς, παρά τις φήμες που υπήρχαν κατά καιρούς, οι δυο τους έδειχναν πιο ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι από ποτέ. Ο Κώστας Αποστολάκης και η Πηνελόπη Πλάκα όμως επέλεξαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους και η αιτία όπως φαίνεται δεν είναι κάποιο τρίτο πρόσωπο.
Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στη Realnews αποκαλύπτοντας ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που χώρισε από την όμορφη Πηνελόπη. «Χωρίσαμε με την Πηνελόπη. Αυτή τη φορά είναι αλήθεια και όχι ένα ακόμα… ράδιο αρβύλα, από αυτά που βγήκαν το διάστημα που ήμασταν μαζί. Παλέψαμε να σώσουμε τη σχέση μας την οποία έφθειρε ο χρόνος, αλλά δεν τα καταφέραμε και τραβάει ο καθένας τελικά το δρόμο του. Δεν έχει νόημα να μείνουμε σε λεπτομέρειες… Υπήρξε ασυμφωνία και αποφασίσαμε ότι είναι καλύτερα να μην είμαστε πια μαζί! Έχουμε μια φιλική σχέση, μιλάμε στο τηλέφωνο.Ούτε εντάσεις υπήρξαν, ούτε άσχημο κλίμα! Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο ούτε από την πλευρά της Πηνελόπης, ούτε από τη δική μου. Αυτά είναι ανυπόστατες, χαζές φήμες», εξηγεί ο Κώστας Αποστολάκης.
Κώστας Αποστολάκης: Αποκαλύπτει ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που χώρισε με την Πηνελόπη Πλάκα
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Κώστας Αποστολάκης: Αποκαλύπτει ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που χώρισε με την Πηνελόπη Πλάκα | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet