Σοκάρει γνωστός πολιτικός: «Με βίασε ιερέας όταν ήμουν παιδί» [φωτο]

Δευτέρα, Οκτωβρίου 17, 2016

Ποιος πολιτικός συγκλονίζει με τις δηλώσεις του, ότι όταν ήταν παιδί τον βίασε ιερέας;
Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις του προέδρου των Φιλιππίνων Ροντρίγκο Ντουτέρτε.
Όπως αποκαλύπτει ο πολιτικός των Φιλιππίνων, στην παιδική του ηλικία έπεσε θύμα βιασμού από Καθολικό ιερέα, μια τραυματική εμπειρία που τον στιγμάτισε και άλλαξε την πορεία και τις επιλογές της ζωής του.
Δείτε ποιος είναι ο πολιτικός που τον βίασε ιερέας:
Σε συνέντευξή του στο Al Jazeera εκμυστηρεύεται ότι αυτή η βάναυση εμπειρία διαμόρφωσε τα πιστεύω του και τις πολιτικές του θέσεις.
Ο εθνικολαϊκιστής πολιτικός Ροντρίγκο Ντουτέρτε, γνωστός με το προσωνύμιο «τιμωρός»,
διάσημος για το απύλωτο στόμα του και τον «άγριο πόλεμο» που έχει κηρύξει στα ναρκωτικά, στη διαφθορά και στον αμερικανικό ιμπεριαλισμό εξομολογείται από καρδιάς τον τρόπο με τον οποίο ένας βιασμός διαμόρφωσε τον χαρακτήρα του.
Δικηγόρος, πρώην εισαγγελέας και δήμαρχος της πόλης Νταβάο επί 22 χρόνια, ο 71 ετών Ροντρίγκο Ντουτέρτε είναι ο πλέον ανορθόδοξος άνθρωπος που έχει κληθεί να αναλάβει την εξουσία στις Φιλιππίνες.
Αμφιλεγόμενος και χαρισματικός, σαγήνευσε τα πλήθη με τη λαϊκίστικη ρητορική του. Τον αποκαλούν «τιμωρό», επειδή μείωσε δραστικά την εγκληματικότητα στο Νταβάο.
Δεσμεύτηκε να κάνει το ίδιο και στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα, μέσα σε 3 έως 6 μήνες.
Η πρώτη φορά που μίλησε ανοιχτά για το βιασμό του στην παιδική του ηλικία από ιερέα ήταν τον Δεκέμβριο του 2015 σε μια συνέντευξη Τύπου, όπως μεταδίδει η Daily Mail.
Ο ίδιος αποκάλυψε ότι αυτό συνέβη το 1950, ενώ παρακολουθούσε μια δοξολογία Ιησουιτών σε σχολική δράση.
Καταγγέλλει δε, ότι δεν ήταν ο μόνος που έπεσε θύμα βιασμού , ωστόσο δεν ανέφερε το περιστατικό από φόβο. «Ημουν νέος και φοβόμουν. Πώς να ξεστομίσεις ένα τέτοιο περιστατικό και σε ποιον», περιγράφει.

Σοκάρει γνωστός πολιτικός: «Με βίασε ιερέας όταν ήμουν παιδί» [φωτο]
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Σοκάρει γνωστός πολιτικός: «Με βίασε ιερέας όταν ήμουν παιδί» [φωτο] | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet