Τα καρφιά της μητέρας του Σάββα Γκέντσογλου για τον χωρισμό από την Αγγελική Ηλιάδη

Δευτέρα, Οκτωβρίου 03, 2016

aggelikh hliadi savvas gkentsoglou
Δεν έχει γίνει προς το παρόν γνωστό τι πρόκειται να συμβεί στην σχέση του Σάββα Γκέντσογλου και τηςΑγγελικής Ηλιάδη. Τα δημοσιεύματα θέλουν τον ποδοσφαιριστή και την εντυπωσιακή λαϊκή τραγουδίστρια να δίνουν τέλος στην σχέση τους.
Για όλα αυτά τοποθετήθηκε δημόσια η Κυριακή Γκέντσογλου, με συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδαFreddo. «Ας κάνουν ότι θέλουν» ανέφερε η μητέρα του Σάββα και επεσήμανε πως δεν θέλει να ανακατεύεται στην προσωπική ζωή του γιου της.
«Ο Σάββας δεν μας έλεγε τίποτα για την προσωπική του ζωή. Μέχρι και το καλοκαίρι που ήρθαν εδώ στην Καβάλα και μας είδαν, φαινόταν μια χαρά σαν ζευγάρι. Ωστόσο εμείς σαν οικογένεια, προσπαθήσαμε να μείνουμε έξω από την προσωπική του ζωή. Ο Σάββα από τη στιγμή που δεν μας είχε μιλήσει για τη σχέση του με την Αγγελική, όταν τα έφτιαξαν, δεν θελήσαμε να ανακατευτούμε παραπέρα. Μόνοι τους τα έφτιαξαν, ας κάνουν ότι θέλουν. Φαντάζομαι όμως θα μας ενημερώσει και εμάς απόψε που θα μιλήσουμε μαζί του», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την Αγγελική Ηλιάδη.
Η Κυριακή Γκέντσογλου ανέφερε για την τραγουδίστρια με νόημα: «Όταν βλέπεις έναν άνθρωπο για πρώτη φορά, δεν μπορείς να τον κρίνεις πώς είναι η ψυχούλα του. Πού να ξέρω λοιπόν τον χαρακτήρα της;»http://www.peoplegreece.com/
Τα καρφιά της μητέρας του Σάββα Γκέντσογλου για τον χωρισμό από την Αγγελική Ηλιάδη
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Τα καρφιά της μητέρας του Σάββα Γκέντσογλου για τον χωρισμό από την Αγγελική Ηλιάδη | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet