Μίνα Αρναούτη: Η πρώτη φωτογραφία από νυχτερινή της έξοδο, μετά το δυστύχημα

Τετάρτη, Οκτωβρίου 05, 2016

mina-arnaouti-1
Η Μίνα Αρναούτη στέκεται ξανά στα πόδια της και χαμογελά. Η 30χρονη κοπέλα συνεχίζει καθημερινά τις φυσικοθεραπείες και προσπαθεί να βρει τους ρυθμούς της.
Η Μίνα η οποία βρίσκεται στη Μυτιλήνη μαζί με τη μητέρα της αρκετά συχνά ανεβάζει φωτογραφίες και posts στα social media και μεταφέρει τη διάθεσή της, τις σκέψεις της και στέλνει και τα δικά της μηνύματα ανάλογα με όλα όσα βιώνει. Χθες το βράδυ, η Μίνα ανέβασε ακόμα μια φωτογραφία, λίγο διαφορετική από τις συνηθισμένες, γιατί ήταν σχεδόν όρθια. Μέχρι στιγμής η 30χρονη μας έχει συνηθίσει σε πολύ κοντινές φωτογραφίες που επικεντρώνονται στο πρόσωπο και τα μαλλιά της.

Σε αυτή τη φωτογραφία που ανέβασε σε Instagram και Facebook βλέπουμε τη Μίνα Αρναούτη ντυμένη και φτιαγμένη σε νυχτερινή έξοδο. Φαίνεται πως το σέξι κορίτσι του παρελθόντος βρίσκεται ξανά τον εαυτό του. Τέλος, να πούμε πως η 30χρονη δεν έγραψε κάποιο σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία άφησε την εικόνα να «μιλήσει» μόνη της. Όσο για τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων δεν ήταν καθόλου κολακευτικά παρόλα αυτά υπήρχαν και κάποιοι που της έγραψαν περαστικά και να είναι σιδερένια.

mina-arnaouti
Μίνα Αρναούτη: Η πρώτη φωτογραφία από νυχτερινή της έξοδο, μετά το δυστύχημα
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Μίνα Αρναούτη: Η πρώτη φωτογραφία από νυχτερινή της έξοδο, μετά το δυστύχημα | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet