Θύμα άγριου bullying η Βίκυ Σταμάτη: Τη βρίζουν μπροστά στο γιο της – «Ούτε ένα σούσι δε μπορεί…»

Πέμπτη, Οκτωβρίου 13, 2016

Πώς είναι πλέον η καθημερινή ζωή της Βίκυς Σταμάτη;
Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που η Βίκυ Σταμάτη πήρε εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο και αποφυλακίστηκε από τον Κορυδαλλό.
Η σύζυγός του Άκη Τσοχατζόπουλου επέστρεψε στον επτάχρονο γιο που έχει αποκτήσει από το γάμο της με τον πρώην υπουργό και προσπαθεί να επιστρέψει στην καθημερινότητα.
Η Βίκυ Σταμάτη φιλοξενείται σε διαμέρισμα στο Χαλάνδρι και βάσει των περιοριστικών όρων που της έχουν τεθεί πρέπει να εμφανίζεται τρεις φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα.
Χρησιμοποιεί μόνο ταξί για τις μετακινήσεις της, όπως γράφει η Espresso και σχεδόν κάθε βράδυ μαζί με τον γιο της και οικογενειακούς φίλους επιλέγει γνωστό εστιατόριο με ασιατική κουζίνα στο Χαλάνδρι.
Μάλιστα, γνωρίζει τόσο καλά την πολυνησιακή κουζίνα, που ξέρει τις πρώτες ύλες κάθε πιάτου. Είναι σχεδόν πάντα ντυμένη απλά και αμακιγιάριστη και αδιαφορεί για τα βλέμματα που καρφώνονται πάνω της.
«Έχουν εθισμό στην πολυνησιακή κουζίνα. Τα ντελίβερι της πάνε μόνο κινέζικα φαγητά όταν όλες οι άλλες οικογένειες της πολυκατοικίας παραγγέλνουν σουβλάκια ή μακαρονάδες» λέει στην Espresso γειτόνισσα της Βίκυς Σταμάτη.
Μόνο που η καθημερινότητά της περιλαμβάνει και δύσκολες στιγμές. Η σύζυγος του φυλακισμένου πρώην υπουργού, η γυναίκα που άκουσε τα… εξ αμάξης όταν αποκαλύφθηκαν οι προκλητικές της αγορές, έχει βρεθεί αντιμέτωπη με φραστικές επιθέσεις και μάλιστα μπροστά στο επτάχρονο παιδί της.
Οι γείτονές της έχουν γίνει πολλές φορές μάρτυρες με την ίδια να κατεβαίνει από το ταξί κρατώντας το παιδί της από το χέρι και ενώ οι οδηγοί της επιτίθενται φραστικά για τον πρότερο βίο της.
Είναι πολλές φορές που οι οδηγοί ταξί που την αναγνωρίζουν τη… στολίζουν με κάθε είδους κοσμητικά επίθετα και αναφέρονται στις προκλητικές αγορές της μαρμάρινων τραπεζιών και επίπλων πολλών χιλιάδων ευρώ, ρούχων πολλών χιλιάδων ευρώ από μπουτίκ του Κολωνακίου και αγορές υφασμάτων αξίας 160.000€.

Θύμα άγριου bullying η Βίκυ Σταμάτη: Τη βρίζουν μπροστά στο γιο της – «Ούτε ένα σούσι δε μπορεί…»
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Θύμα άγριου bullying η Βίκυ Σταμάτη: Τη βρίζουν μπροστά στο γιο της – «Ούτε ένα σούσι δε μπορεί…» | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet