Νίκος Χατζηνικολάου: Μεταγραφή βόμβα. Σφάζονται στην ποδιά του για… Δείτε περισσότερα: http://www.fimes.gr/2016/10/nikos-xatzinikolaou-metagrafi/#ixzz4MgHfFQ00

Δευτέρα, Οκτωβρίου 10, 2016

Χαμός γίνεται για τη μεταγραφή βόμβα του Νίκου Χατζηνικολάου.
Εντείνονται οι ζυμώσεις περί τα τηλεοπτικά δρώμενα το τελευταίο διάστημα για συγχωνεύσεις και συνεργασίες μεταξύ τηλεοπτικών καναλιών.
Οι έχοντες άδεια αλλά όχι υποδομή κάνουν διερευνητικές σε όσους έχουν υποδομή αλλά όχι άδεια.
Πρώτος μάλιστα ο Νίκος Χατζηνικολάου μετέδωσε από τον αέρα των Fm, στην εκπομπή του στον Realfm ότι κυοφορείται συνεργασία Κοντομηνά–Αλαφούζου επειδή, όπως είπε, ο μεν Σκάι έχει καλό ενημερωτικό σταθμό και ο Alpha είναι επιτυχημένος στα ψυχαγωγικά προγράμματα.
Είχε σπεύσει μάλιστα λίγες ημέρες πριν να κλείσει οποιαδήποτε φήμη περί συγχώνευσης του ομίλου του με άλλο όμιλο, καθώς με μήνυμά του στο twitter ξεκαθάριζε:
«Οι διαδιδόμενες «πληροφορίες» περί δήθεν συγχώνευσης του Real Group με άλλους ομίλους ΜΜΕ, είναι απολύτως ψευδείς και παντελώς ανυπόστατες».
Επειδή ακριβώς το τηλεοπτικό τοπίο είναι ρευστό μετά και τις προχωρημένες συζητήσεις Ιβάν Σαββίδη με τη διοίκηση του Star δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναρωτιούνται σε ποια τηλεοπτική στέγη θα βρεθεί φέτος ο γνωστός δημοσιογράφος, Νίκος Χατζηνικολάου.
ΣΚΑΙ και Σαββίδης θα επιθυμούσαν σίγουρα να έχουν τον Χατζηνικολάου στο δυναμικό τους.
Εκείνος πάντως με το γνωστό χαμόγελό του εξηγεί πως όταν είναι έτοιμος ο ίδιος θα γνωστοποιήσει στους φαν του, σε όσους δηλαδή τον εμπιστεύονται για την ενημέρωσή τους, τη νέα του τηλεοπτική στέγη.
Ας περιμένουμε λοιπόν ακόμα λίγο…

Νίκος Χατζηνικολάου: Μεταγραφή βόμβα. Σφάζονται στην ποδιά του για… Δείτε περισσότερα: http://www.fimes.gr/2016/10/nikos-xatzinikolaou-metagrafi/#ixzz4MgHfFQ00
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Νίκος Χατζηνικολάου: Μεταγραφή βόμβα. Σφάζονται στην ποδιά του για… Δείτε περισσότερα: http://www.fimes.gr/2016/10/nikos-xatzinikolaou-metagrafi/#ixzz4MgHfFQ00 | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet