Ο κούκλος πρωταγωνιστής του Kara Sevda έφτασε στην Ελλάδα! Δείτε τις πρώτες δηλώσεις του Burak Ozcivit στο αεροδρόμιο

Παρασκευή, Οκτωβρίου 14, 2016

burak
Ο πρωταγωνιστής της σειράς Kara Sevda που έχει αγαπηθεί τους τελευταίους μήνες στην χώρα μας, πάτησε στην Ελλάδα και σκόρπισε ενθουσιασμό στις θαυμάστριές του. Ο Burak Ozcivit είναι ένας εντυπωσιακός άντρας, που έχει χιλιάδες fans σε Τουρκία, Ελλάδα και όχι μόνο.
Συγκεκριμένα έφτασε την χώρα μας με αφορμή το Turkish Film Days, που θα διεξαχθεί το διήμερο 14 και 15 Οκτωβρίου στο Ίδρυμα “Μιχάλης Κακογιάννης”. Σύμφωνα με ανακοίνωση για το event: «Οι λάτρεις του τουρκικού κινηματογράφου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σημαντικές ταινίες διακεκριμένων σκηνοθετών του σύγχρονου τουρκικού κινηματογράφου στο πλαίσιο της τριήμερης διοργάνωσης Turkish Film Days στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης».
Ο εντυπωσιακός Burak λοιπόν βρέθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος και εκεί ήταν η δημοσιογράφος του «Αλήθειες με τη Ζήνα», Κατερίνα Σουλιώτη, που του απέσπασε τις πρώτες του δηλώσεις.
«Νιώθω ενθουσιασμένος. Μου αρέσει η Ελλάδα», ανέφερε στη δημοσιογράφο, ενώ εξήγησε πως δεν γνωρίζει κάποια λέξη, όμως θα ήθελε να μάθει.  Η δημοσιογράφος του εξήγησε μάλιστα και την αγάπη που του έχουν οι γυναίκες στην χώρα μας.
Δείτε το βίντεο με τις αποκλειστικές δηλώσεις στο «Αλήθειες με τη Ζήνα».


Ο κούκλος πρωταγωνιστής του Kara Sevda έφτασε στην Ελλάδα! Δείτε τις πρώτες δηλώσεις του Burak Ozcivit στο αεροδρόμιο
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Ο κούκλος πρωταγωνιστής του Kara Sevda έφτασε στην Ελλάδα! Δείτε τις πρώτες δηλώσεις του Burak Ozcivit στο αεροδρόμιο | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet