Να ζήσετε! Διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε σε εκκλησάκι του Las Vegas

Τρίτη, Οκτωβρίου 11, 2016

Έχουμε συνηθίσει να διαβάζουμε για γάμους εκατομμυρίων ανάμεσα σε stars του Hollywood. Ακόμη και στην χώρα μας, το κόστος ενός γάμου, φτάνει τα δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Όμως αυτός ο ηθοποιός αποφάσισε να κάνει την ανατροπή για μία ακόμη φορά στη ζωή του.
Ευχάριστα νέα λοιπόν στη showbiz καθώς ένας από τους πιο ταλαντούχους και αμφιλεγόμενους ηθοποιούς, αποφάσισε να ενώσει τη ζωή του με την αγαπημένη του. Μιλάμε για τον Shia LaBeouf, που αποφάσισε να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης με τη Mia Goth.
Το ζευγάρι ξεφεύγοντας από την «αστερόσκονη» του Hollywood παντρεύτηκε στο Las Vegas μόλις χθες (10 Οκτωβρίου), όπως πρώτο μετέδωσε το ΤΜΖ. Σύμφωνα με το site οι δύο τους αρραβωνιάστηκαν νωρίτερα μέσα στη χρονιά και αντάλλαξαν όρκους στο Viva Las Vegas Wedding Chapel. Πρόκειται για μία από τις πιο διάσημες «εκκλησίες» για θεματικούς γάμους στο Las Vegas!
Το νεόνυμφο ζευγάρι το επισημοποίησε τη σχέση του με ιερέα ντυμένο Elvis Presley! Όπως θα δείτε από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν από το μυστήριο οι δύο τους έδειχναν μοναδικά ερωτευμένοι. Μάλιστα, όπως μετέδωσε το TMZ, ένας τραγουδιστής καθόλη τη διάρκεια του μυστηρίου ερμήνευε το τραγούδι της Adele“Make You Feel My Love”.
Να ζήσουν!
Δείτε στιγμιότυπα και βίντεο από τη μεγάλη στιγμή του ζευγαριού.
shia-labeouf-weddingshia-labeouf-wedding2shia-labeouf-wedding3shia-labeouf-wedding4shia-labeouf-wedding5Να ζήσετε! Διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε σε εκκλησάκι του Las Vegas
Epirusblog Gr
5 of 5
Έχουμε συνηθίσει να διαβάζουμε για  γάμους εκατομμυρίων ανάμεσα σε stars του Hollywood . Ακόμη και στην χώρα μας, το κόστος ενός γάμου, φτά...
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Να ζήσετε! Διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε σε εκκλησάκι του Las Vegas | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet