Χώρισε ζευγάρι της εγχώριας showbiz και δεν το έμαθε κανείς: Πήρε το παιδί της και έφυγε στη Γερμανία

Πέμπτη, Οκτωβρίου 20, 2016

xolevas-velosofski-censored
Η είδηση για τον χωρισμό γνωστού ζευγαριού της ελληνικής showbiz έγινε γνωστή σήμερα στο Πρω1νό. Στον αέρα της εκπομπής μεταδόθηκε η συνέντευξη γνωστού σχεδιαστή, ο οποίος εξομολογήθηκε το τέλος του γάμου του.
Ο Βλάσης Χολέβας εξομολογήθηκε τον χωρισμό του με την Άννα Βελοσόφσκι και ξάφνιασε την ομάδα του Πρω1νό. Συγκεκριμένα όταν ρωτήθηκε για κρίση στο γάμο του ανέφερε: «Έχουμε χωρίσει, αλλά είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι και καλά μαζί με μία υπέροχη επικοινωνία».
xolevas-velosofski
Το 2010 το ζευγάρι απέκτησε την κορούλα του, όμως οι δρόμοι τους χώρισαν και πλέον το παιδί ζει με τη μαμά του. «Το μεγαλύτερο βάρος το έχει η Άννα γιατί είναι μαζί στη Γερμανία», παραδέχεται ο γνωστός σχεδιαστής και εξηγεί πόσο πολύ του λείπει η μικρή του: «Δεν μπορούσα να φανταστώ πόσο πολύ, κάθε φορά που τη βλέπω σφίγγεται η καρδιά μου».
Φρόντισε βέβαια να επισημάνει για το παιδί του: «Από πλευράς σχολείων και περιβάλλοντος είναι καλύτερα (στη Γερμανία), αλλά δεν παύει να είναι μακριά ο μπαμπάς του».
Δείτε όσα δήλωσε on camera.


Χώρισε ζευγάρι της εγχώριας showbiz και δεν το έμαθε κανείς: Πήρε το παιδί της και έφυγε στη Γερμανία
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Χώρισε ζευγάρι της εγχώριας showbiz και δεν το έμαθε κανείς: Πήρε το παιδί της και έφυγε στη Γερμανία | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet