Πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz διαψεύδει τον χωρισμό του με μια κοινή έξοδο!

Δευτέρα, Οκτωβρίου 03, 2016

2420_eli_gelevesaki_giorgos_manikas_me_ton_gio_toys_1102016
Ο Γιώργος Μανίκας και η Έλλη Γελεβεσάκη, όπως όλα δείχνουν διανύουν την πιο δύσκολη περίοδο της συζυγικής τους ζωής.
Μετά από τρία χρόνια γάμου, φαίνεται πως περνούν κρίση στην σχέση τους και τα πράγματα μεταξύ τους έχουν αλλάξει. Τους τελευταίους μήνες οι φήμες για τον χωρισμό τους έχουν πάρει κυριολεκτικά φωτιά. Οι ξεχωριστές δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού και το γεγονός ότι σταμάτησαν να αναρτούν κοινές φωτογραφίες τους στα social media, ήταν οι αφορμές για τα σενάρια χωρισμού. Μάλιστα, πολλά δημοσιεύματα υποστήριξαν πως ο Γιώργος Μανίκας, έφυγε από το σπίτι όπου διέμεναν μαζί.
Μπορεί όλο αυτό το διάστημα το ζευγάρι αποστασιοποιήθηκε από όλο αυτό, ωστόσο η Έλλη Γελεβεσάκη χθες, όπως ήδη σας έχουμε γράψει, «έσπασε» για πρώτη φορά την σιωπή της και αποκάλυψε την αλήθεια, θέλοντας να προστατεύσει το παιδί τους. Φανερά ενοχλημένη με τα όσα γράφονται τις τελευταίες μέρες, θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με μια σχετική ανάρτηση στο προφίλ της στοInstagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον σύζυγο της, γράφοντας την αλήθεια για τον «χωρισμό» τους.
Μάλιστα, το ζευγάρι χθες το βράδυ «έκλεισε» μια και καλή τα στόματα πολλών μετά από κοινή εμφάνιση που πραγματοποίησε. Οι δύο τους μαζί με τον γιο τους, βρέθηκαν στην βάφτιση της κόρης του Γιώργου Χειμωνέτου.
Τα φλας άστραψαν όταν τους αντιλήφθηκαν οι φωτογράφοι! Όπως θα δείτε και στην παρακάτω εικόνα το ζευγάρι ήταν πολύ ταιριαστό, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε ο γιος τους!
2417_eli_gelevesaki_giorgos_manikas_me_ton_gio_toys_1102016

Πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz διαψεύδει τον χωρισμό του με μια κοινή έξοδο!
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz διαψεύδει τον χωρισμό του με μια κοινή έξοδο! | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet