Ξεκαρδιστικό: Δείτε τον Παπακαλιάτη να δείχνει στην Καβογιάννη πώς να χειρίζεται τα social media!

Τρίτη, Οκτωβρίου 04, 2016

papakaliatis
Στην Αμερική βρίσκονται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Μαρία Καβογιάννη. Ο λόγος του ταξιδιού τους, ήταν η προώθηση της ταινίας τους «Worlds Apart». Στη Νέα Υόρκη έγινε η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη.
Τις ώρες που είχαν ελεύθερο χρόνο και εξερευνούσαν την χώρα, ο ηθοποιός θέλησε να μάθει στην Μαρία Καβογιάννη τον κόσμο των… social media! Αρχικά της εξήγησε πώς να χειρίζεται το Instagram και ποιες είναι οι δυνατότητες που έχει στο εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Η ηθοποιός άκουγε με προσοχή τις οδηγίες του Χριστόφορου, όπως είδαμε στο βίντεο που ανάρτησε στο προφίλ του.
Λίγο αργότερα, σε ένα άλλο βίντεο που δημοσίευσε ο ηθοποιός, καταλάβαμε πως τα μαθήματα του απέδωσαν καρπούς. Η Μαρία Καβογιάννη με το μοναδικό χιούμορ της, την «λέει» στον Χριστόφορο Παπακαλιάτηεπειδή δεν διατηρεί λογαριασμό στο Twitter!
Η συνέχει ακόμη πιο απολαυστική, καθώς η ηθοποιός ευχαριστεί στην αγγλική γλώσσα το κοινό της Αμερικής για την αποδοχή και την φιλοξενία!

Δείτε τα βίντεο: 
Ξεκαρδιστικό: Δείτε τον Παπακαλιάτη να δείχνει στην Καβογιάννη πώς να χειρίζεται τα social media!
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Ξεκαρδιστικό: Δείτε τον Παπακαλιάτη να δείχνει στην Καβογιάννη πώς να χειρίζεται τα social media! | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet