Ξενέρωσε με το κοινό η Πάολα στην Πρεμιέρα:Τους στόλισε κανονικά!!! «Δεν γουστάρω καθόλου». Κάγκελο οι θεατές [vid]

Δευτέρα, Οκτωβρίου 17, 2016

Δείτε το βίντεο με το «στόλισμα» της Πάολα στους θεατές στην Πρεμιέρα της.
Πρεμίερα έκαναν χθες ο Σάκης Ρούβας και η Πάολα στο Κέντρο Αθηνών.
Ένα «κοντράστ» σχήμα που ήταν να γίνει πριν μερικά χρόνια, αλλά η Πάολα τότε είχε προτιμήσει τον Βασίλη Καρρά και δικαίως, καθώς είχε γίνει λαϊκό προσκύνημα.
Ωστόσο φέτος, τελικά, αποφάσισαν να κάνουν την συνεργασία που είχαν αφήσει στη μέση και η Πάολα με αυτό τον τρόπο να επιστρέψει στην νύχτα της Αθήνας.
Από την πρώτη νύχτα αυτής της συνεργασίας, φαίνεται το κοινό που ακολουθεί τον Σάκη Ρουβά να υπερτερεί από το κοινό της Πάολα μέσα στο μαγαζί.
Πιθανώς το κοινό της Πάολα που την ακολουθεί παντού μέχρι στιγμής, να μην «αντέχει» τον Έλληνα σταρ ή ακόμα να είναι νωρίς.
Αλλά ταυτόχρονα το πιστό κοινό του Σάκη Ρουβά ήταν αμήχανο μπροστά στην λαϊκή τραγουδίστρια, Πάολα, της οποίας η παρουσία ακόμη και στην πρεμιέρα, τους αφόπλισε.
Με μικρή καθυστέρηση, λόγω τεχνικού προβλήματος, βγήκε η Πάολα στη σκηνή με το «Πόσες Φορές» σε σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ρήγου.
Μια σκηνοθεσία που διέφερε ελάχιστα από προηγούμενες πρεμιέρες της Πάολα και με ένα «μάτι» που δεν ήταν και ιδιαίτερα εφευρετικό.
Η επικοινωνία με τον κόσμο, είναι από τα δυνατότερα στοιχεία της Πάολα. Αυτό αναζήτησε με το πρώτο «καλησπέρα» και χθες αλλά κάτι δεν πήγε καλά, όπως είπε η ίδια.
«Είστε πολύ ήσυχοι, δεν γουστάρω καθόλου» είπε τραγουδίστρια, διακρίνοντας ένα «διαφορετικό» κοινό από αυτό που είχε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.
Ωστόσο έβαλε στοίχημα να τους ανεβάσει η ίδια. Πριν πει την «γνωστή» ατάκα της, ανέφερε πως είναι «η πρώτη φορά που το ζω αυτό, να ξέρετε».
Στο βίντεο θα δείτε, όλα όσα αναφέρουμε, ενώ στα σχόλια οι θαυμαστές τις διακρίνουν αυτό που εκλαμβάνει η Πάολα και γράφουν «τι ξενέρωτοι άνθρωποι, λες και πήγαν εκεί με το ζόρι», «δεν είσαι για τους ξενέρωτους Αθηναίους» και «έλα Θεσσαλονίκη να δεις τι θα γίνει».
Δείτε το βίντεο με το κράξιμο της Πάολα στους θεατές:


Ξενέρωσε με το κοινό η Πάολα στην Πρεμιέρα:Τους στόλισε κανονικά!!! «Δεν γουστάρω καθόλου». Κάγκελο οι θεατές [vid]
Epirusblog Gr
5 of 5
Περισσότερα για
Ακολουθήστε μας στο facebook:

Μοιράσου το

Ξενέρωσε με το κοινό η Πάολα στην Πρεμιέρα:Τους στόλισε κανονικά!!! «Δεν γουστάρω καθόλου». Κάγκελο οι θεατές [vid] | Treloi.eu | Τα καλύτερα του Internet